Breaking news

Masa potrivită la locul potrivit – cum să alegeți practic și convenabil

loading...

O masă sau un set de masă cu scaune face parte negreșit din orice casă. Fie că vorbim de zona de living, de masă de cafea sau mai ales de bucătărie, un astfel de set este nelipsit, din rațiuni practice mai întâi de toate. Alegerea acestora vine după ce spațiul interior a fost deja în mare parte amenajat, așadar există destul de multe pretenții și aspecte de care doritorii trebuie să țină cont.

De preferat ca cele două tipuri de mic mobilier să fie în set, pentru ca designul unitar să fie în favoarea armoniei cu care se integrează totul în decor. Iar pentru o alegere practică, la Unic Spot sunt ușor de găsit astfel de opțiuni. Un set masa si scaune living poate fi ales după preferințe estetice, însă va conta mai mult să țineți cont și de alte detalii de integrare a micului  mobilier în casă.

Masa din bucătărie

Fiind o zonă în care aveți nevoie de multă mobilitate, un loc în care aveți nevoie ca totul să fie compact și bine gândit încât să avantajeze în ceea ce privește activitatea din bucătărie, sunt preferate mesele mici, iar dacă spațiul nu este deloc generos atunci una rabatabilă ar putea fi de mare folos.

La Unic Spot seturile de mese și scaune au cadru metalic și sunt potrivite pentru condițiile din bucătării, cu umiditate mai ridicată adesea. Deși există diverse forme, mesele rotunde ar putea fi considerate atipice și aduc, deci, avantajul de a fi acel ceva nou și interesant în decor.

Masa din living

Aici deja vorbim despre alte pretenții. Masa din living este zona de dining adesea, locul în care vă primiți oaspeții. Pentru livinguri nu foarte generose sunt de preferat scaune cu spătar decupat, pentru a permite ca lumina să pătrundă, practic să inunde zone și să evitați astfel senzația de aglomerare a spațiului.

Masa de cafea

În casele în care zona de dining nu este în living și oricum arhitectura spațiului nu permite atât de multe, cel puțin o masă de cafea trebuie să troneze aici. La capitolul masă de cafea există ceva mai multă libertate în alegere. Măsuța de cafea este de regulă joasă. Atenție însă, nu trebuie să fie doar un obiect de decor, ci și funcțională.

În casele moderne, amenajate pe măsură se vor potrivi de minune cele din sticlă, deși pe termen lung acestea sunt ceva mai pretențioase la capitolul întreținere. Dar ce e clasic, rămâne mereu un stil dorit, atemporal, așadar nu veți greși vreodată cu o astfel de alegere.

La Unic Spot sunt ușor de găsit variante de acest gen. În raport optim de calitate și preț, astfel de mese și scaune sunt disponibile imediat, cu livrare cu acoperire națională. Comenzile pot fi realizate exclusiv online.

La fel de bine trebuie spus, la capitolul masă din lemn, că la mare căutare par să fie cele de stil simplist, reprezentative pentru stilul scandinav. Less is more, o lecție despre echilibrul formelor și armonia detaliilor pare că se aplică cu succes și în materie de mobilier.

Contact:

comenzi@unicspot.com

loading...