Breaking news

Marturii exclusive din interiorul unui studio de videochat non-adult: cum castiga bani modelele?

Despre domeniul videochatului circula multe pareri preconcepute, iar una dintre cele mai des intalnite este cea care sustine ca, pentru a castiga sume importante de bani, este neaparata nevoie sa te dezbraci. In realitate, lucrurile sunt mult mai complexe intr-un studio de videochat, astfel incat fiecare model are posibilitatea de a-si urma propria cale si de a decide daca doreste sau nu sa isi arate trupul.

studio videochat

Iata cum se petrec lucrurile si care sunt multiplele variante de evolutie aflate la dispozitia fiecarei fete!

Ce este videochatul non-adult?

Toata lumea stie ce anume trebuie sa faca modelele care activeaza pe site-uri destinate adultilor, unde nuditatea nu este doar permisa, ci chiar recomandata. Ele se dezbraca pentru a implini fanteziile membrilor si sunt platite pentru acest lucru.

In schimb, acele fete care lucreaza la un studio videochat de top si aleg varianta non-adult isi folosesc si alte atuuri decat pe cele fizice. Bineinteles, trebuie sa fie dragute, ingrijite si atragatoare, dar in plus au nevoie si de o inteligenta dezvoltata, de abilitati de conversatie si de puterea de a seduce prin simpla prezenta sau prin farmecul generat fara a renunta la haine.

Practic, fetele care lucreaza intr-un studio de videochat si aleg aceasta varianta au parte de experiente care seamana foarte mult cu o intalnire fata in fata, la un restaurant, un club sau intr-un alt loc public. Nici acolo lumea nu se dezbraca, ci barbatii si femeile se simt foarte bine impreuna conversand pe diverse teme, spunand glume sau dansand. La fel ca multe alte activitati desfasurate altadata fata in fata, si astfel de intalniri s-au mutat, intr-o buna masura, in lumea virtuala.

Barbatii care prefera astfel de variante de interactiune sunt numerosi si diferiti intre ei. Unii sunt timizi si reusesc, in mediul online, sa se destinda mai bine decat ar face-o in cazul unei intalniri fata in fata. Altii sunt implicati intr-o relatie, insa nu se simt intelesi de partenere. Vorbind cu o fata dintr-un studio de videochat, ei se bucura de o companie placuta si se simt bine, fara a-i fi infideli partenerei. Iar motivele pentru care barbatii aleg sa frecventeze site-urile de intalniri online care nu implica nuditate sunt chiar mai numeroase decat atat.

studio videochat

Cum se castiga banii?

Membrii site-urilor de profil sunt barbati care dispun de resurse financiare importante si carora li se pare normal sa plateasca pentru compania unei femei, fie aceasta si in mediul virtual. Ei sunt constienti ca, si daca ar iesi intr-un club sau intr-un restaurant, ar plati intrarea, consumatia sau deplasarea, ceea ce ar implica, de asemenea, cheltuieli.

Ceea ce platesc ei este senzatia de bine si de relaxare de care au parte in timpul interactiunii. Si, frecvent, sunt extrem de generosi. Iata ce spune o tanara din Romania ca a facut cu banii castigati pe aceasta cale: „Initial, am investit toti banii in haine scumpe si produse de machiaj profesionale. Apoi am inceput sa strang bani pentru a-mi cumpara un apartament, sa ma mut de la parintii mei. In tot acest timp, insa, i-am ajutat si pe ei cu bani pentru diverse nevoi casnice si mi-am platit singura facultatea“, marturiseste Sasha.

Tu ce ai de gand sa faci cu banii castigati intr-un studio videochat, ca model pe site-urile non-adult?

>