Breaking news

Mărturie bombă făcută de Florin Salam: m-am drogat cu cocaină din cauza pierderii soției

Manelistul Florin Salam a recunoscut marți seară, la Acasă TV că a consumat droguri. Acesta și-a justificat gestul prin faptul că era distrus după suferința produsă de moartea soției.

florin salam droguriLa câteva ore după ce a fost adus cu mandat la DIICOT pentru audieri și acuzat de posesie de droguri în vederea consumului, Florin Salam recunoaște că s-a drogat.

”După pierderea soției mele, mi-a fost foarte greu. Nu știam nici dacă mă mai țin de cântat. Poate n-a fost un lucru bun, recunosc!„, a spus Florin Salam pentru emisiunea Cancan.ro de la Acasă TV.

Manelistul ar fi fost turnat un dealer poreclit ”Zăpada„ ridicat de DIICOT în urmă cu două săptămâni, care s-ar fi lăudat la diverse persoane că îi livrează cocaină.

Tovarășul lui Salam, Dan Chitaristu riscă o pedeapsă mult mai mare întrucât este acuzat de trafic de droguri întrucât îl aproviziona pe Salam cu cocaină.

La ieșirea de la audierile DIICOT, Florin Salam a declarat presei că nu știe dacă alți membrii ai trupei sale consumă cocaină.

Florin Salam este bănuit că ar face parte dintr-o rețea de trafic cu cocaină și a fost pus oficial sub acuzare pentru deținere de droguri în vederea consumului. Infracțiune pentru care riscă între doi și cinci ani de închisoare.

În urmă cu două luni de zile, Florin Salam a fost implicat într-o campanie anti drog „Artă contra drog”, organizată de Ministerul Tineretului și de Agenția Națională Antidrog.

>