Breaking news

Marketingul de Sărbători, metoda prin care se pot îmbunătății relațiile cu partenerii de afaceri

Sărbătorile de final de an, așa cum sunt Sf. Nicolae, Crăciunul, Anul Nou, sunt un bun prilej nu doar de sărbătoare și bucurie în familie, ci și pentru a îmbunătăți relațiile cu partenerii de afaceri, pentru ca noul an să debuteze cu dreptul.

Cos CadouDin momentul în care ţi-ai deschis o afacere trebuie să fii mereu în căutarea unor noi oportunităţi, să îţi faci relaţii noi, să cunoşti oameni noi care îţi pot ajută compania să se dezvolte, să închei parteneriate cu diferiţi distribuitori.

Nimic nu poate merge bine într-o afacere dacă relaţiile cu partenerii de afaceri nu sunt întreţinute prin diferite strategii foarte bine gândite. Îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii de afaceri este poate cea mai grea sarcina pe care o poate avea un manager sau un director de companie.

Oamenii sunt diferiţi, ideile lor nu sunt întotdeauna pe aceeaşi lungime de undă cu ale tale, există uneori şi momente mai tensionate între parteneri şi dumneavoastră. Toate aceste diferende se pot schimbă în bine dacă se găseşte cea mai bună soluţie pentru o relaţie armonioasă între dumneavoastră şi parteneri.

Cel mai bun moment să consolidaţi o relaţie de business care nu prea mai merge sunt sărbătorile de iarnă. Spiritul Crăciunului pune stăpânire pe toţi colaboratorii şi indiferent cât de reci erau relaţiile de peste an, acum ele pot redeveni mai bune, mai profitabile dacă există şi o strategie de comunicare bine pusă la punct.

O alternativă foarte bună şi ieftină este trimiterea de cosuri cadou personalizate de Crăciun cu mesaje şi logo specific companiei către toţi colaboratorii, distribuitorii, furnizorii, partenerii de afaceri.

Primul mare avantaj al alegerii coşului cadou de Crăciun personalizat este evitarea artificialităţii, banalităţii. Un coş cadou cu mesaj personalizat, adaptat companiei, firmei către care va merge, cu logo specific companiei, este mult mai apreciat decât un mesaj pierdut prin Inbox. Este, dacă vreţi, garanţia că partenerul de afaceri chiar s-a gândit la ţine şi a vrut, într-o manieră elegantă, să îţi transmită câteva gânduri în preajma sărbătorilor.

Apoi, mai este vorba şi de prezentare, de mixul de bunătăţi care vor stă pe masă de Crăciun, alături de cele „de-ale casei”. Un mesaj în Inbox, o felicitare sau un newsletter oricât de bine făcut şi gândit nu are cum să înlocuiască gustul unic al cozonacului de altădată sau al unui vin românesc deosebit, sau al unor praline excepţionale.

Coşurile cadou sunt folosite de marea majoritate a companiilor din diferite domenii de activitate, atât din zona servicii, cât şi din cea de producţie, având un succes garantat şi determinând consolidarea relaţiilor de colaborare cu partenerii şi accentuarea importanţei lor pentru afacerea dumneavoastră.

Cum nu mai e mult până la Crăciun, faceţi o surpriză plăcută partenerilor de afaceri şi comandaţi cosuri corporate deosebite de la Office Gifts, magazin online care comercializează cele mai frumoase şi mai inedite coşuri cadou.

Fiecare coş poate fi aranjat şi asortat cu dulciuri şi băutură exact aşa cum doriţi, se pot alege combinaţii „standard” gândite deja de echipa Office Gifts sau se pot crea cadouri noi în funcţie de cerinţele şi bugetul companiei, livrarea făcându-se rapid şi în timp util pentru distribuirea cadourilor către parteneri.

>