Breaking news

Marius Rogin, deputat PDL: Românii sunt un popor de beţivi

loading...

Deputatul PDL, Marius Rogin, invitat luni, 14 martie, la Realitatea TV, le-a spus românilor că sunt un popor de beţivi leneşi.

1-deputat-rogin-pdlMarius Rogin a declarat, în direct, în emisiunea “Realitatea te priveşte”, că românii îi copiază pe ruşi şi au devenit un popor de beţivi şi de leneşi. În platou se aflau realizatoarea emisiunii, Andreea Creţulescu, Mircea Diaconu, Bogdan Chirieac şi mai multe persoane din societatea civilă.

Sideraţi de ieşirea lui Rogin, cei prezenţi i-au cerut explicaţii pentru cuvintele rostite, însă deputatul PDL a continuat să spună că ruşii şi românii sunt popoare formate din alcoolici care lenevesc.

Cu privire la dezastrul social provocat de actuala putere, Marius Rogin a argumentat că membrii PDL trăiesc mai bine acum: “noi nu trăiam mai bine înainte”.

Văzând că persoanele din platou încearcă să repare discursul său aberant, Rogin  s-a speriat de cursul propriilor declaraţii şi a început să se foiască pe scaun, ridicând ochii în sus, de câte ori obiectivul camerei se îndrepta spre el.

Cu toate că oamenii din emisiune i-au cerut să se scuze pentru jignirea adusă lor personal, ca români, Marius Rogin a refuzat să-şi ceară scuze, susţinând că are dreptate prin ceea spune.

Aceast nou calificativ, dat de un membru PDL pentru români, se înscrie în seria unor epitate precum: scame, mincinoşi, găozari, păsărici, tonomate, leneşi. Deocamdată membrii PDL continuă strategia de negare a adevărului şi a dezastrului social pe care l-au provocat, argumentând că ei trăiesc acum mai bine, iar acesta este singurul adevăr de luat în consideraţie.

loading...