Breaking news

Marius Pancu vorbește la emisiunea ”Tinerețe fără bătrânețe”, despre stilul de viață sănătos

loading...

Marius Pancu, prezentatorul Digimatinalului de la Digi24, este invitatul Izabelei Panescu duminică, de la 13.30, la emisiunea „Tinerețe fără bătrânețe”.  

La cei 22 de ani Marius știe ce înseamnă un stil de viață sănătos, are mereu grijă ce mănâncă și nu uită să facă sport de câteva ori pe săptămână. Din meniul lui nu fac parte cartofii prăjiți, sucurile din comerș și nici carnea de porc.

Mă trezesc pe la 4, uneori când sunt mai indulgent cu mine mă trezesc pe la 4 și un sfert, și 20, și îți dai seama că dimineața e destul de greu să îți pregătești un mic dejun destul de copios, mai ales când ești buimac de somn, dar mi le pregătesc de seara, mai ales freshuri. Le fac de seara și le iau cu mine la serviciu”, spune vedeta Digi24.

Pentru Marius pasiunea pentru ilustrațiile din perioada interbelică nu are limite. Are acasă o întreagă colecție de cărți și albume cu ilustrații, așa că e mereu la curent cu ce apare pe piață.

Nu sunt un bun fotograf, nici măcar nu am un aparat profesionist, dar mă uit cu interes la toate fotografiile interesante, merg spre zona de fotografie istorică și îmi place fotografia interbelică, fie că e de București, din alte orașe ale țării sau de Parisul interbelic sau de Belle Epoque”, povestește duminică, la „Tinerețe fără bătrânețe”, Marius Pancu.

loading...