Breaking news

Marius Dumitru a câştigat turneul RTP Bucureşti Cup 2019 după ce l-a învins pe principalul favorit

Marius Dumitru a debutat cu dreptul în circuitul Romanian Tenis Premium. Bucureşteanul a cucerit duminică, turneul RTP Bucureşti Cup 2019, competiţie de categorie RTP 250, desfăşurată la Club Sportiv Galaxy. 

Primul turneu de categorie RTP 250 din anul 2019, a fost cucerit duminică, de Marius Dumitru, debutant în circuitul RTP.

Marius Dumitru, debutant în circuitul RTP, l-a învins în finală pe prinicipalul favorit, Sorin Bădărău, scor 4-0, 4-1. Pentru acest succes, Marius Dumitru a primit un premiu în bani în valoare de 260 lei, o ciocolată Alexandrion şi un voucher de reducere de la Wilson România, dar şi trofeul turneului RTP Bucureşti Cup 2019. Graţie celor 250 de puncte RTP primite pentru câştigarea turneului, Marius Dumitru a intrat în clasamentul RTP direct pe locul 18.

Sorin Bădărău şi-a onorat statutul de principal favorit, reuşind să joace prima sa finală RTP 250. Pentru că a jucat finala RTP Bucureşti Cup 2019, Sorin Bădărău a primit trofeul finalistului, 160 lei, o ciocolată Alexandrion, un voucher de la Wilson România şi 150 de puncte RTP.

La turnerul de duminică au participat 21 de jucători, dintre care cinci au fost debutanţi în circuitul RTP: Sebastian Forţu, Georgescu Silviu, Marius Victor Mocanu, Mircea Trocaru şi Marius Dumitru.

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte un prosop la turneu, plus apă, banană şi un baton lion pentru fiecare meci jucat. Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori iar cei care câştigă cel puţin un meci, primesc şi premii în bani.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.

Iată rezultatele înregistrate la turneul RTP Bucureşti Cup 2019:

Arbitrii turneului au fost: Gabriel Stancu, Ciprian Morariu, Cristian Tudose şi Florin Cristea, iar Arbitru principal şi Supervisor a fost Sebastian Popescu.

Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Wilson România sunt sponsorii circuitului Romanian Tenis Premium.

>