Breaking news

Marius Copil, umilit în Cupa Davis de un jucător aflat pe locul 341 în lume

Marius Copil a fost umilit vineri, la Minsk, într-o partidă din Cupa Davis, de belarusul Egor Gherasimov aflat abia pe locul 341 în lume.

copil mariusMarius Copil nu mai joacă nimic. Aflat în prezent pe locul 129 în lume, a fost învins clar, în trei seturi, scor 6-3, 6-4, 6-4, vineri, la Minsk, de Egor Gherasimov aflat abia pe locul 341 ATP.

Românul nu a fost în stare să câștige nici măcar un set în fața belarusului, deși era clasat cu 300 de locuri mai sus decât el.

Gherasimov s-a impus într-o oră și 41 de minute, la capătul unui meci în care românul nu și-a creat nicio șansă de break.

Adrian Ungur (32 ani), aflat pe locul 313 în lume, l-a învins pe Ilia Ivașka (22 ani, 175 ATP), în patru seturi, cu 6-2, 5-7, 7-5, 6-4, vineri, la Minsk, în primul meci de simplu al întâlnirii.

Drept urmare, echipele României și Belarus sunt la egalitate, 1-1, după prima zi a confruntării din primul tur al Grupei I valorice a zonei Europa-Africa a Cupei Davis.

Sâmbătă, meciul de dublu va avea loc de la ora 12,00 și se va disputa între perechea Egor Gherasimov/Max Mirnîi și cuplul Nicolae Frunză/Horia Tecău.

>