Breaking news

Marius Copil, performanță uriașă. S-a calificat în premieră în semifinale la turneul din Basel

Marius Copil este de neoprit. Venit din calificări, românul a acces vineri seară, în premieră în semifinalele turneului ATP 500 de la Basel Elveția, după ce l-a învins în sferturi pe americanul Taylor Fritz.

Marius Copil a câștigat primul set al partidei cu Taylor Fritz, în tie-break, după 57 de minute de joc. Românul i-a anulat adversarului opt mingi de break și trei mingi de set. La scorul de de 5-5, Marius Copil i-a anulat americanului cinci mingi consecutive de break iar in tie-break, românul a revenit de de la 3-6, câștigând cinci puncte consecutive și s-a impus cu 8-6.

În debutul setului doi, Marius Copil a ratat o minge de break. Iar la scorul de 2-2, românul a reușit să facă break, preluând conducerea cu 3-2 și serviciul. La scorul de 5-4, Marius Copil și-a pierdut serviciul. A reușit apoi să facă re-break și să se impună pe prorpiul serviciu.

Astfel că românul a reușit să se califice în premieră în semifinalele turneului de tenis de la Basel. În semifinale, românul va juca cu învingătorul partidei disputate de Roberto Bautista și Alexander Zverev.

Pentru accederea în semifinale la Basel, Marius Copil și-a asigurat 180 de puncte ATP și un cec în valoare de  105,525 euro.

>