Breaking news

Marius Copil, eliminat în sferturi la challengerul de la Nottingham

Marius Copil a fost eliminat joi, în sferturile de finală ale turneului ATP Challenger la Nottingham, de slovacul Miloslav Mecir.

marius copilMarius Copil, al șaptelea favorit al turneului de tenis de la Nottingham, a fost învins în trei seturi de slovacul Miloslav Mecir, locul 188 ATP. Copil a condus în setul doi cu 41, dar în mod miraculos a pierdut setul cu 7-5. Și-a adjudecat setul doi cu 6-3, dar a cedat apoi, setul trei cu 3-6.

Marius Copil a pierdut primul set cu 4-7, deși a condus cu 4-1, grație brake-ului reușit la scorul de 2-1. Românul a cedat primul set după doar 42 de minute de joc, întrucât și-a pierdut serviciul la scorul de 4-3 și 5-5.

În setul doi, la scorul de 2-1, după ce a ratat trei mingi de brake, Marius Copil a reușit să câștige pe serviciul adversarului, abia cu a patra minge. Românul și-a adjudecat setul doi cu scorul de 6-3, după 33 de minute de joc. Astfel că s-a ajuns la setul decisiv pentru accederea în semifinale.

Marius Copil a pierdut setul trei cu scorul de 3-6, întrucât și-a pierdut serviciul la scorul de 3-2. Românul va încasa un cec în valoare de 1850 de euro și 17 puncte ATP, pentru că a jucat în sferturi la Nottingham.