Breaking news

Marius Copil, eliminat de Tomas Berdych, în sferturi la Stockholm Open 2014

Marius Copil a fost învins vineri, de cehul Tomas Berdych, în sferturile de finală ale probei de simplu masculin din cadrul turneului ATP 250 de la Stockholm dotat cu premii în valoare totală de 593,705 de euro.

marius copilMarius Copil, venit din calificări, a fost învins în două seturi, de cehul Tomas Berdych, locul 7 mondial și principalul favorit al turneului de tenis de la Stockholm.

Românul, aflat pe locul 181 mondial, a reușit să câștige doar patru game-uri în partida cu cehul, pe carea cedat-o cu scorul de 2-6, 2-6, după doar o oră și 7 minute de joc.

Calificarea în sferturi de finală la Stockholm Open, îi asigură lui Marius Copil un cec în valoare de 15.360 de euro și 45 puncte ATP.

Este pentru al cincilea an când Marius Copil participă la turneul de la Stockholm. În 2009 a fost eliminat în primul tur al calificărilor.

În 2011 a trecut de calificări și a fost eliminat în primul tur de finlandezul Jarkko Nieminen. În 2012 a acces în optimi de finală, unde a fost învins de Nicolas Almagro.

În 2013, românul a fost eliminat în primul tur de bulgarul Grigor Dimitrov. Este pentru al patrulea an consecutiv când Marius Copil joacă calificări la Stockholm și accede pe tabloul principal de simplu masculin.