Breaking news

Marius Copil, declaraţii în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro după calificarea în finala de la Sofia

loading...

exclusivNEWS.ro a obţinut primele declaraţii în exclusivitate de la Marius Copil, la doar câteva ore după calificarea fabuloasă în finala turneului de tenis ATP 250 de la Sofia.

Marius Copil a declarat pentru exclusivNEWS.ro că se simte pregătit să câştige primul său titlu ATP din carieră.

“La fiecare turneu la care particip îmi doresc să-l câştig. Iau meci cu meci, nu mă gândesc la finală. După ce am câştigat azi, m-am bucurat pentru o scurtă perioadă după care am fost să mă refac şi să mă pregătesc pentru finala de mâine”, a declarat Marius Copil pentru exclusivNEWS.ro.

Întrebat de reporterul exclusivNEWS.ro care este secretul jocului extrem de solid din ultima săptămână, Marius Copil a răspuns: Am un joc mult mai agresiv care pune presiune pe adversar. Cred că asta este schimbarea radicală.

Legat de finala de duminică Marius Copil a declarat că este pregătit să câştige primul său trofeu ATP 250: Îmi pregătesc finala de mâine ca pe oricare alt meci. Îl cunosc pe Mirza Basic, o să fac o tactică bună şi o să câştig. Sunt pregătit să câştig primul meu trofeu ATP. Sper şi îmi doresc din tot sufletul să câştig meciul de mâine.  

Duminică, Marius Copil va disputa prima lui finală de simplu ATP 250 din carieră, contra lui Mirza Basic, locul 129 mondial, venit din calificări care azi l-a eliminat în semifinale pe principalul favorit, Stanislas Wawrinka.

loading...