Breaking news

Marius Copil, calificare spectaculoasă în turul doi la Mastersul de la Madrid

loading...

Marius Copil s-a calificat în mod surprinzător, în turul doi la Mastersul de la Madrid, după ce luni, l-a învins în două seturi pe ibericul Marcel Granollers.

marius copil la miamiMarius Copil a reușit prima eliminare surpriză la turneul de tenis de la Madrid, după ce luni, l-a învins în două seturi, pe ibericul Marcel Granollers.

Românul a jucat perfect în meciul cu ibericul, dominând clar jocul. Marius Copil a câștigat primul set cu ibericul cu scorul de 6-3, după 32 de minute de joc.

Romnul a debutat cu brake în setul doi ca mai apoi să revină de la 0-40 pe propriul serviciu și să preia conducerea cu 2-0. La acest scor, românul a ratat o nouă minge de brake. Jocul bun al lui Copil a continuat și la scorul de 3-1, românul a avut două noi mingi de brake, dar le-a ratat pe amândouă.

După o oră și 30 de minute de joc, Marius Copil, posesorul unui wild card, s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-4, în fața lui Marcel Granollers, locul 30 mondial.

În turul doi, românul va juca cu învingătorul partidei disputate de bulgarul Grigor Dimitrov cu Pablo Carreno.

Accederea în turul doi la Mastersul de la Madrid îi asigură românului un cec în valoare de 24.005 de euro și 45 puncte ATP.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>