Marius Copil a ratat calificarea pe tabloul principal la BRD Năstase Țiriac Trophy

Marius Copil a fost învins luni, în ultima rundă a calificărilor pe tabloul principal al turneului ATP de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy 2013 de la București.

marius copil - brd nastase tiriacMarius Copil a fost învins luni, pe arena centrală a BNR, de ucrainianul Serghei Stahovski, princpialul favorit al turneului de calificare. Românul ratând astfel accederea pe tabloul principal al turneului BRD Năstase Țiriac Trophy 2013.

Serghei Stahovski, cap de serie al calificărilor, care sâmbătă în runda inaugurală l-a eliminat pe românul Patrick Ciorcilă, și-a confirmat azi statutul de favorit.

După o oră și 20 de minute de joc, Marius Copil a fost învins de ucrainean în două seturi, scor 7-5, 6-2.

Drept urmare, niciunul din cei șase români prezenți în turneul de calificare, nu a reușit să acceadă pe tabloul principal al turneului ATP de la București.

Pentru accederea în turul trei al calificărilor, Marius Copil va primi 6 puncte ATP și un cec în valoare de 675 de euro.

Serghei Stahovski, Jaroslav Pospisil, Flavio Cipolla și Matthias Bachinger, sunt cei patru jucători care au reușit să se califice pe tabloul principal al turneului de tenis de la București.

>