Breaking news

Marius Chiper, demisie bruscă de la şefia CFR SA, după ce Ministrul Transporturilor a anunţat că-l schimbă din funcţie!

loading...

La circa două ore după ce Ministrul Transporturilor a anunţat că îl dă afară, după ce trenul cu care ajuns la Deva de la Bucureşti a avut o întârziere de aproape o oră, Marius Chiper şi-a dat demisia, invocând motive personale. 

marius chiper - cfr saMinistrul Transporturilor a decis schimbarea din funcție a Directorului General al CFR Infrastructură, Marius Marian Chiper.

Decizia de astăzi a apărut ca urmare a analizei efectuate de către Ministru încă de la preluarea mandatului. În urma analizei activității a reieșit proasta administrare și gestionare a rețelei de cale ferată, a întârzierilor nejustificate și neanunțate la timp călătorilor, dar și a situației din cadrul CFR Infrastructură.

Calea ferată trebuie revitalizată. Nu tolerez întârzierile nejustificate, proasta gestionare a infrastructurii CFR și lipsa de respect față de călători. Decizia schimbării conducerii CFR Infrastructură vreau să fie un prim semnal că lucrurile nu mai pot continua în aceasta manieră. Funcționarii sunt în slujba cetățenilor și nu invers, acesta este un crez la care nu voi renunța. CFR era considerată, pe vremuri, a doua armată a țării și aș vrea sa îi readuc faima de odinioară”, a declarat ministrul Felix Stroe.

Marius Marian Chiper este director interimar din 2015.

La două ore după ce Ministerul Transporturilor a emis comunicatul de presă cu demiterea lui Chiper, CFR SA transmite şi ea un comunicat în care anunţă că directorul a demisionat: Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA  vă informează că domnul Marius CHIPER și-a înaintat demisia din funcția de director general interimar, din motive personale, președintelui Consiliului de Administrație.

loading...