Breaking news

Marius Cădar te învață cum să îți faci bilete câștigătoare la pariuri sportive

loading...

Numărul celor care realizează profit la pariuri an de an este sub 1% la nivel mondial. De altfel, chiar dacă se spune că în jur de 7% dintre pariori ies pe plus la sfârșitul unui an calendaristic, în mare parte acest lucru se datorează unor bilete norocoase care le-au adus câștiguri atât de mari, încât compensează cu toate celelalte pierderi înregistrate pe parcursul respectivului an.

pariurix-excsluvinews-1Marius Cădar a publicat o serie de ghiduri și articole interesante, dintre care mare parte reprezintă conținut educațional. Fondatorul comunității pariorilor din România să luăm lucrurile pas cu pas și să ne documentăm ca și cum am fi începători, chiar dacă avem ceva experiență în domeniu, deoarece întotdeauna putem învăța câte ceva dacă suntem atenți la detalii.

Primul pas ar fi răsfoirea unor recenzii despre casele de pariuri în detaliu, ținând cont în special de lucrurile care ne caracterizează stilul de joc și preferințele. Ulterior, putem trece mai departe să căutăm răspunsurile la întrebările pe care încă ni le putem. Află aici tot ce vrei despre pariuri sportive online, folosind funcția de căutare a site-ului, răsfoind forumul de discuții sau punându-le întrebări deschise membrilor comunității.

World of SoccerOdată ce ești în clar cu bazele pariurilor sportive și cu detaliile agențiilor licențiate la ONJN, trebuie să-ți alegi un sistem de money management sănătos, care să-ți asigure continuitate și să te ajute să eviți falimentul cu orice preț. Totodată, bugetul alocat acestei activități nu trebuie să te afecteze în nici un fel în plan personal. Cu alte cuvinte, nu juca mai mult decât îți permiți să pierzi.

Apoi va trebui să te specializezi în realizarea analizei partidelor pe care vrei să pariezi. Chiar dacă majoritatea pariorilor români nu alocă acestui proces mai mult de câteva minute, Cădar Marius ne-a dezvăluit că pariorii profesioniști investesc multe ore și zile pentru a stabili ponturile câștigătoare. Pe lângă informațiile pe care le putem culege din presă, trebuie să ne folosim și de statistici. Este dovedit faptul că, pe termen lung, cele mai eficiente metode de prezicere ale rezultatelor sportive sunt de natură matematică. Combinând aceste două metode, putem realiza analize pertinente și chiar dacă nu vom câștiga de fiecare dată, cu siguranță vom avea rezultate mult mai bune pe termen mediu și lung.

pariurix-excsluvinews-1

Printre sursele de inspirație este recomandat să urmărim și cele mai jucate pariuri de la biletul zilei pe PariuriX.com, care sunt vizibile în mod public, zilnic și pot fi accesate de către orice pasionat. Nu trebuie să copiem ponturile celorlalți, ci mai de grabă să observăm dacă ne-a scăpat ceva și să culegem eventualele informații și idei care ne-au scăpat.

În rest, tot ce ne rămâne de făcut este să ne asigurăm că respectăm strategia aleasă și că nu ne lăsăm luați de val atunci când traversăm o perioadă mai proastă. Baftă și inspirație!

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>