Breaking news

Mărioaroo, nu te doare gura de cât bați din fălci la televizor?

De mai multe zile Mărioara Zăvoranu face un tur de forță pe la televiziunile naționale. Este prezentă peste tot. Unde schimbi canalul o găsești pe Mărioara.

marioara zavoranuMărioara a prins gustul celebrității și se plimbă de o săptămână pe la emisiunile de cancan. Inspirându-ne din balada ”Miorița” putem spune că “ …de trei zile încoace, gura nu-i mai tace”. De dimineața și până târziu în noapte,  Mărioara este pe teren. Nu pentru că meseria îi cere acest lucru ci pentru că merge la televiziuni.

Merge să o apere pe Oana, fiica ei pe care susține că o dezmoștenește. Deși Oana, cu care este în scandal i-a cerut de nenumărate ori să nu se mai folosească de numele ei pentru a merge la emisiuni, Mărioara îi face în ciudă și concurează cu aceasta la numărul aparițiilor tv. Are programare pe ore la trusturile media.

În ultimele trei zile Mărioara s-a perindat ba la Antena 1, PRO TV , Kanal D și  chiar OTV,  unde stă de seara până târziu în noapte. Nu știm când și cum se schimbă între emisiuni, însă apare întotdeauna îmbrăcată cu alte haine.

Este mai ceva ca o divă, schimbându-și ținutele cu zecile.  Nu este zi în care Mărioara să nu fie prezentă la cel puțin două televiziuni.  Asta pentru ca cel de acasă, telespectatorul să nu o rateze la nici o ora și la nici o televiziune la care ar dori să se uite. Mărioara Zăvoranu pare neobosită în acțiunea ei de a o apăra pe Oana deși nu are un scop bine stabilit.

Ionuț Vasile Doduț