Breaking news

Marica reușete dubla și duce socrul la 3-0 pentru România

UPDATE: Ciprian Marica a marcat încă un gol în meciul cu Bosnia, și România conduce în minutul 55 cu scorul de 3-0. Meci senzațional făcut de tricolori în primele 40 de minute de joc. Adi Mutu a deschis scorul în partida cu Bosnia, în minutul 35, iar patru minute mai târziu Marica a mărit diferența la 2-0.

romania bosniaMutu a băgat mingea în paortă după o pasă fantastică dată de Răzvan Raț. România are șanse mari de a se califica la Euro 2012, după ce a marcat două goluri valabile în primele 40 de minute ale reprizei cu Bosnia. Putea fi chiar 4-0 dacă, golul marcat de Mureșan nu era anulat de arbitru.

România a trimis mingea în poartă în minutul 9, după ce Săpunaru a aruncat puternic de la margine, de pe partea dreaptă, iar Mureşan a câştigat duelul aerian cu portarul bosniac Hasagic.

Centralul partidei, suedezul Jonas Eriksson, a fluierat, la indicaţiile tuşierului, întreruperea partidei, în timp ce mingea era în aer.

Arbitrul de tuşă a sancţionat faptul că fundaşul lui FC Porto nu avea ambele picioare pe pământ atunci când a repus balonul în teren.