Breaking news

Mariana Câmpeanu: nu cred că eu sunt ținta pentru că sunt prea mică. Iau în calcul să dau în judecată RTV

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu a declarat sâmbătă seară la Antena 3, că nu înțelege atacul la adresa ei în cazul de corupție de la minister, precizând că cu siguranță nu ea este ținta, pentru că este prea mică pentru așa ceva.

mariana campeanuMariana Câmpeanu a făcut sâmbătă seară la emisiunea ”Q&A” de la Antena 3, primele declarații după ce joi, România TV o acuza că este cercetată de DNA într-un caz de corupție, deși procurorii au infirmat în mod oficial acest lucru.

Cred că de la fondurile europene mi se trage. Nu am cerut niciodată nimic și nu am primit nimic. Nu am fost niciodată citată la DNA, în nicio calitate. Nu am fost niciodată solicitată în nicio calitate nici de martor, nici de ministru, absolut niciodată nu am fost solicitată în vreo problemă. Dacă aș fi citată și acum m-aș duce pentru că nu am nimic de ascuns”, a spus Mariana Câmpeanu la Antena 3.

Ministrul a spus că nu înțelege acest atac al televiziunii România TV, precizând însă că cu siguranță nu ea este ținta.

Nu înțeleg despre ce este vorba, probabil că sunt prea mică în cine știe ce război. Nu cred că eu sunt ținta pentru că sunt pre amică. Nu am cerut acest minister ci l-am primit ca pe o sarcină pentru care vreau să o duc până la capăt. Mi-am propus atunci când am venit la minister să recapăt încrederea în acest minister și în oamenii care lucrează acolo. Nu este nevoie de mine, mâine plec. Nu am niciun stress”, a precizat Mariana Câmpeanu.

Ministrul a sosit vineri seară în România, după reuniunea de la Dublin, pe probleme sociale cu miniștrii europeni.

Mariana Câmpeanu a spus că a vorbit cu cele două angajate suspectate că ar fi luat mită și a precizat că una dintre ele a fost chemată la DNA joi iar alta vineri.

Niciuna dintre ele nu au dat vreo declarație la DNA ci doar li s-a adus la cunoștință de existența unei plângeri din partea unei persoane cu privire la un concurs pentru ocuparea unui post în minister.

Iuliana Coruţ, directorul de cabinet al ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, şi Paula Mănuceanu, unul dintre consilierii săi, ar fi implicate într-un dosar de corupție.  Mai exact sunt acuzate că ar fi pretins și luat 15.000 de euro drept mită pentru a angaja  persoană în minister.

Întrebată de Alessandra Stoicescu, dacă va acționa în judecată postul România TV pentru dezinformare, Mariana Câmpeanu a spus că are în intenție așa ceva, dar după ce se va consulta cu partidul și cu avocații.