Breaking news

Mariana Anișoreac și-a ucis copilul după care l-a băgat în sobă și i-a dat foc

Mariana Anișoreac riscă să stea 25 de ani după gratii, pentru că și-a ucis copilul nou-născut după care l-a incinerat, băgându-l în sobă.

copil ars in sobaTimișoreanca Mariana Anișoreac este acuzată de procurorii din Marmaureș, că pe 3 aprilie, și-a ucis și incendiat copilul de doar două săptămâni, în localitatea Petrova, scrie ActualMM.ro.

Mamă a încă do copii, Mariana Anișoreac a adus pe lume, în luna aprilie un al treilea prunc, dar cu alt bărbat. La aflarea veștii, soțul femeii a amenințat-o pe aceasta că divorțează.

Potrivit anchetatorilor maramureșeni, femeia a născut asistat la Spitalul din Timișoara. La externare a luat micuțul și a pornit cu el spre Maramureș, în localitatea Petrova unde au trăit părinții și bunicii femeii, unde în prezent nu mai locuiește nimeni.

De frică să nu rămână fără soț, femeia a decis că e mai bine să își omoare copilul din flori.

Femeia i-ar fi acoperit căile respiratorii bebelușului până când s-a asfixiat, după care, pentru a scăpa de cadavru, l-a pus în sobă și i-a dat foc.

Ioan Petran, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș a declarat că femeia  se află în arest preventiv, fiind acuzată de pruncucidere și crimă cu premeditare, fapte pentru care riscă să stea după gratii până la 25 de ani, și chiar să primească închisoare pe viață.

>