Breaking news

Marian Petrache lansează un concurs de fotografii menit să promoveze turismul în județul Ilfov

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, se implică în promovarea turismului în județul pe care-l conduce.

Marian Petrache își dorește ca obiectivele turistice din județul Ilfov să fie mai bine promovate și să atragă cât mai mulți vizitatori.

În acest sens, Marian Petrache vrea ca prin intermediul unui proiect finanțat cu fonduri europene, să promoveze turistic, județul Ilfov.

Doresc să vă împărtăşesc un proiect pe care îl am în vedere. Este vorba de promovarea turistică a judeţului, prin intermediul unui proiect finanţat din fonduri europene. Ilfovul este într-o poziţie foarte avantajoasă: are locuri interesante şi are infrastructura care face aceste locuri accesibile”, declară Marian Petrache.

Și pentru a putea pune în practică acest proiect, șeful CJ Ilfov, roagă ilfovenii să fotografieze cele mai interesante locuri și clădiri din județ și să posteze fotografiile pe site-ul instituției. În urma unei selecții cele mai importante fotografii vor alcătui harta turistică a județului.

”Am nevoie de ajutorul vostru pentru a duce acest plan la bun sfârşit. Înainte de a crea traseele turistice pentru oamenii de afaceri, trebuie să cunoaştem bine tot ce are judeţul nostru de oferit. De aceea, m-am gândit să lansez un concurs de fotografie. V-aş ruga să vă luaţi aparatele de fotografiat, să surprindeţi o imagine a locului pe care îl iubiţi cel mai mult şi să postaţi un link pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean. Noi vom crea un album şi vom lăsa publicul să voteze. Fotografiile care adună cele mai multe Like-uri vor fi selectate şi postate pe site-ul oficial al Consiliului Judeţean Ilfov. Evident, acesta este doar un premiu simbolic. Adevărata satisfacţie va fi aceea că veţi pune locul preferat pe harta turistică a judeţului”, mai spune Marian Petrache, Președintele Consiliului Județean Ilfov.

>