Breaking news

Marian Drăgulescu: nu am luat o decizie finală în privința retragerii

Marian Drăgulescu a declarat pentru exclusivNEWS.ro că nu a luat o decizie finală în privința retragerii de la lotul național de gimnastică al României.

Aflat în Mexic pentru un show artistic alături de Cătălina Ponor, gimnastul Marian Drăgulescu neagă faptul că și-ar fi anunțat în mod oficial retragerea din activitatea competițională.

Gimnastul recunoaște că se află într-o stare de incertitudine din mai multe motive, însă a precizat că nu a luat încă nicio hotărâre.

Din cauza contractului pe care l-a avut cu Pro TV, pentru emisiunea Dansez pentru tine, Marian Drăgulescu nu a mai fost inclus în programul de pregătire al lotului masculin pentru Campionatele Naționale de Gimnastică de la Onești, desfășurate săptămâna trecută.

La scurt timp după ce a terminat colaborarea cu emisiunea ”Dansez Pentru tine”, Marian Drăgulescu a promit o propunere de participare la trei show-uri în Mexic alături de alte starului ale gimnasticii mondiale printre care și Cătălina Ponor.

Drăgulescu neagă și faptul că ar negocia cu statul Mexic să îl reprezinte în competițiile internaționale contra sumei de 200.000 de euro așa cum s-a vehiculat deja în presa din România.

De-a lungul carierei sale, Marian Drăgulescu a mai avut perioade în care s-a retras din gimnastică dar a revenit la lot și a reușit să câștige noi medalii pentru România.

Dacă în țară este lăsat acasă când este vorba de Olimpiadă, pe motiv că nu este pregătit, iată că străinii de peste mări și țări îl cheamă în show-uri plătite, recunoscându-i în acest fel valoarea mondială.

Gimnastul va reveni în țară săptămâna viitoare și a promis că va lămuri toate aspectele carierei sale și va spune dacă se retrage sau nu, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate site-ului de știri exclusivNEWS.ro.

>