Breaking news

Marian Drăgulescu, eliminat pentru a doua oară de la Dansez pentru tine

Ediția cu numărul 100 a emisiunii Dansez pentru tine de la Pro TV a marcat o premieră în istoria concursului tv. O vedetă este eliminată a doua oară din concurs. Marian Drăgulescu părăsește definitiv competiția.

Marian Drăgulescu este urmărit de ghinion și la Dansez pentru tine. După ce săptămâna trecută a fost eliminat împreună cu Adriana Lupu, vineri seară a revenit la duel alături de partenera lui Pavel Stratan, Andreea Preda, dar fără noroc.

Vineri seară la duel au fost perechile Marian Drăgulescu și Andreea Preda care au luptat împotriva echipei formate din Bianca Drăgușanu și Carol Soldea.

Deși Marian a avut la dispoziție doar o săptămână pentru a se pregăti alături de noua parteneră, vineri seară au dansat foarte bine, primind note excelente. În timp ce perechea Bianca și Carol, au primit cele mai mici note.

Însă, publicul telespectator a decis ca cei doi să rămână în competiție. Revenirea lui Marian Drăgulescu în competiție după ce fusese eliminat, reprezintă o premieră în istoria emisiunii la fel ca și eliminarea pentru a doua oară.

Și ca o ironie a sorții, Bianca și Carol au avut cel mai mic punctaj din concurs, doar 82,5 puncte și au intrat din nou la duel de această dată cu Nicoleta Luciu și Hainer.

>