Breaking news

Marian Drăgulescu dovedește cu acte că a plătit pensia alimentară către copiii săi

Gimnastul Marian Drăgulescu răspunde cu dovezi clare și de necontestat atacului fostei soții, Larisa Drăgulescu, care îl acuză în continuare că nu ar fi plătit pensie alimentară pentru cei doi copii, de un an de zile.

Odată cu participarea lui Marian Drăgulescu la emisiunea ”Dansez pentru tine”, fosta soție Larisa Drăgulescu reia atacul pe marginea pensiei alimentare.

Aceasta susține în continuare că Marian Drăgulescu nu a mai achitat pensia alimentară către cei doi copii, de un an de zile.

În urma sentinței de divorț din martie 2008, instanța de judecată a decis ca cei doi copii să rămână în grija mamei iar Marian Drăgulescu să achite lunar pentru fiecare copil 221 lei, reprezentând o treime din salariul de încadrare al sportivului.

Marian Drăgulescu dovedește cu acte că a făcut mai multe plăți în contul fostei soții pentru alocațiile copiilor și chiar a plătit în avans 12.526 lei.

Acestea sunt dovezile care atestă că mi-am făcut datoria legală față de copiii mei pe care îi iubesc nespus. Mă doare că nu pot avea o relație strânsă cu ei datorită comportamentului și deciziilor mamei lor. Sper din tot sufletul să nu sufere pe viitor datorită declarațiilor agresive și expunerii publice inițiate tot de mama lor. Acesteia îi doresc multă înțelepciune și să decidă a-și găsi un loc de muncă care s-o mulțumească financiar și să-i ocupe timpul în care poate distruge copilăria micuților. Eu apreciez OAMENII care se luptă și care MUNCESC pentru a-și asigura un trai pe care și-l doresc”, a declarat Marian Drăgulescu pentru exclusivNEWS.ro.

Pe lângă pensia alimentară, Marian Drăgulescu a plătit integral implantul coclear al fetiței lui, care a costat 23.166 euro. Banii pentru efectuarea operației la o clinică din Viena au fost dați de trei binevoitori, printre care și Călin Popescu Tăriceanu.

În timp ce Marian Drăgulescu era la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing, fosta lui soție, a deschis un cont pentru ca oamenii să poată face donații, în care sau adunat aproape 7000 lei. Larisa Drgulescu, atât de mult i-a păsat de fiica ei, încât o mare parte din banii respectivi i-a cheltuit pe articole de lux.

Cât privește vizitele la copii, Marian Drăgulescu spune că nu a mai fost din august, întrucât mai de fiecare dată fosta lui soție face rost de certificat medico-legal prin care îl acuză că acesta ar lovi-o și că ar lovi și copii, lucru total neadevărat.

Înainte de a începe școala, Marian a pregătit un pachet pentru copii, însă nu a putut să dea de mama lor două zile, astfel că acesta nu a mai ajuns la Reșita. La fel s-a întâmplat și după nunta pe care a făcut-o cu Corina Drăgulescu, actuala lui soție. Marian a trimis un pachet către copii însă Larisa l-a returnat, spunând că copii ei au jucării, au haine și că ea vrea doar bani.

Marian Drăgulescu a deschis un proces prin care cere instanței să stabilească cunatumul lunar pe care trebuie să-l achite în privința tratamentului medical al fetiței, lucru care nu este reglementat în prezent.

Cât privește suma de 12.526 lei plătiți de un an de zile în avans de Marian Drăgulescu, fosta lui soție spune că banii ar fi fost dați ba pentru operație ba pentru tratamentul micuței.

Marian Drăgulescu este hotărât să nu-i mai trimită niciun ban fostei soții, drept pensie alimentară, până când nu se va deduce întreaga sumă plătită în avans.

>