Breaking news

Marian Drăgulescu a mai cucerit o medalie la Europenele de la Cluj. Argint la sărituri

Marian Drăgulescu a cucerit duminică, medalia de argint în finala de la sărituri. Arbitrii i-au “furat” românului aurul, notându-l ciudat la prima săritură care-i poartă numele.

marian dragulescuMarian Drăgulescu a bifat a doua medalie la Europenele de la Cluj Napoca reuşind să-şi îndeplinească obiectivul.

După aurul de sâmbătă de la sol, Marian Drăgulescu mai câştigă o medalie la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj Napoca.

A intrat ultimul în finala de la sărituri şi deşi a executat bine cele două sărituri, arbitrii l-au penalizat în mod ciudat la prima săritură. Deşi românul a executat mai bine săritura “Drăgulescu”, decât ucraineanul Oleg Verniaiev, acesta a primit cu o zecime mai mult decât sportivul român.

Pentru prima săritură, Marian Drăgulescu a primit 14,666 puncte, iar pentru a doua 14.800, şi cu un total de 14.733 s-a clasat pe locul doi, după rusul Artur Dalaloyan care a avut un total de 14.933. Medalia de bronz a fost cucerită de ucraineanul Oleg Verniaiev cu 14.649.

rezultate finala sarituri europene cluj

>