Breaking news

Marian Căpăţână a încălcat condiţiile arestului la domiciliu. Riscă să fie încarcerat

loading...

Marian Căpăţână, complicele lui Mircea Băsescu, în scandalul mitei de la familia lui Sandu Anghel, riscă să ajungă din nou după gratii, pentru că a încălcat regimul arestului la domiciliu.

marian capatanaMarian Căpățână a fost surprins vineri, după proces, într-un magazin duty-free din Portul Constanța, însoțit de o tânără, care a cumpărat din magazin un parfum.

Căpățână a fost filmat de camerele de luat vederi din magazin, astfel că polițiștii au proba care-l poate băga pe complicele lui Mircea Băsescu, după gratii.

Poliţia Constanţa a intrat în posesia acestor imagini, iar reprezentanţii instituţiei şi-au informat colegii din Olt, Marian Căpăţînă având arestul la domiciliu instituit la locuinţa din comuna Drăgăneşti.

Acum, polițiștii din Olt trebuie să informeze Tribunalul Constanţa, iar magistraţii vor trebui să decidă dacă au fost încălcate obligaţiile dispuse pe durata măsurii arestului la domiciliu.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, care se afla în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, aceeaşi decizie fiind luată şi în cazul lui Marian Căpăţână.

Vineri, la Tribunalul Constanţa a avut loc al doilea termen în procesul în care Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână sunt judecaţi în dosarul privind mita de la familia lui Bercea Mondial. Atât Mircea Băsescu, cât şi Marian Căpăţână şi-au menţinut declaraţiile contradictorii făcute în instanţă la primul termen al procesului.

La acest termen, Marian Căpăţână a cerut Tribunalului Constanța schimbarea adresei unde se află în arest la domiciliu, de la Drăgăneşti la Bucureşti, unde are închiriat un apartament. Instanţa a amânat pronunţarea pentru această cerere pentru 10 decembrie.

loading...