Breaking news

Marian Boba, lider în clasamentul intermediar al Top 20 voci de radio

După patru zile de vot, jurnalistul Marian Boba de la Kiss FM, se clasează pe prima poziție a clasamentului intermediar din cadrul ” Top 20 cea mai bună voce de radio din România”.

În cele patru zile de vot, Marian Boba a acumulat 171 de voturi, care l-au urcat pe prima poziție. Pe 13 sepembrie, Marian Boba a aflat că a fost nominalizat în Top 20 voci de radio și a postat un comentariu pe pagina personală de Facebook în care își exprima suspiciunea cu privire la șansele pe care le are de a fi desemnat cel mai bun din România.

Am fost nominalizat pentru cea mai bună voce radio din România! Ineresant este că <în concurs> mi-a fost alocat numărul 13. Astăzi e marți 13, iar la Kiss FM, vorbesc despre superstiții. Sigur nu câștig”, a scris Marian Boba pe pagina de Facebook.

Pe locul doi în clasamentul intermediar se situează Sorin Badea de la Radio Guerilla cu 142 voturi primite, iar pe poziția a treia se clasează Narcis Drejan de la Sport Total FM, cu 129 voturi acumulate.

Nominalizarea celor 20 de jurnaliști a fost realizată în urma monitorizării emisiunilor radiourilor naționale timp de 40 de zile, în perioada 1 august – 10 septembrie 2011. Principalele criterii luate în calcul pentru nominalizarea jurnaliștilor au fost dicția și timbrul vocal.

Cea mai bună voce de radio din România va primi din partea site-ului de știri diploma cu acest titlu cât și un premiu intitulat ”Bursă de atenție” ce constă în promovarea câștigătorului timp de o lună pe site-ul de știri.

Puteți vota zilinc comentatorul tv preferat accesând următorul link: https://www.exclusivnews.ro/exclusiv-top20-cea-mai-buna-voce-de-radio-din-romania .

Iată lista completă cu cei 20 de jurnaliști nominalizați:

 1. Felix Crainicu – Radio România Actualități
 2. Eugen Rusu  – Radio România Actualități
 3. Anca Dragu – Radio România Actualități
 4. Ioana Mihalcea – Europa FM
 5. George Zafiu – Europa FM
 6. Alexandru Tomescu – Europa FM
 7. Narcis Drejan -Sport Total FM
 8. Daniel Buzdugan – Radio ZU
 9. Mihai Morar – Radio ZU
 10. Adina Barbera  – Radio ZU
 11. Șerban Huidu – Kiss FM
 12. Mihai Găinușă – Kiss FM
 13. Marian Boba – Kiss FM
 14. Vali Bărbulescu – Radio 21
 15. Cristi Stanciu – Radio 21
 16. Claudiu Sara – Pro FM
 17. Nono Semen – Pro FM
 18. Sorin Badea – Radio Guerila
 19. Raul Brebu – Magic FM
 20. Mihai Simionescu – Realitatea FM