Breaking news

Marian Boba a primit diploma cu titlul de ”Cea mai bună voce de radio”

Kissomanul Marian Boba a fost premiat de către echipa exclusivNEWS.ro, la trei zile după finalizarea sondajului național, în urma căruia a fost desemnat ”Cea mai bună voce de radio din România”.

După 19 zile de vot, Marian Boba a acumulat cele mai multe voturi și drept urmare a fost desemnat cea mai bună voce de radio. Luni seară, o echipă a exclusivNEWS.ro a mers la sediul KISS FM pentru a-l premia pe câștigător.

Marian Boba a fost plăcut surprins, pentru că dintr-o listă de 20 de nume grele și celebre din radio, a fost desemnat cel mai bun.

Sunt suprins și de nominalizare și de premiu, pentru că nu prea se fac la noi în țară astfel de lucruri. Adică premii de radio nu există. Pentru presa scrisă există, pentru tv există, pentru radio nu există niciun fel de premiu. Reprezintă destul de mult pentru mine o astfel de recunoaștere”, a declarat Marian Boba.

Încă din timpul liceului Marian era fascinat de radio. După ce o perioadă a lucrat la un post de radio micuț din Capitală a ajuns la Kiss FM, unde de trei ani de zile distrează radioascultătorii în special pe timpul nopții și în weekend.

Cât privește titulatura de jurnalist de radio, Marian spune cu înverșunare că nu se consideră un jurnalist deși a terminat Facultatea de Jurnalistică.

Am văzut ca acolo pe site că ați folosit termenul de jurnalist, eu unul nu sunt jurnalist. Sunt un om care încearcă să binedispună lumea. Nu sunt jurnalist, nu mă încadrez în termenul de jurnalist. Îmi place să cred că sunt un enterteiner. Am terminat facultatea de jurnalism, dar asta nu mă face jurnalist. Aș fi snob și ipocrit să mă consider jurnalist, eu cel care nu a avut niciodată un reportofon în mână”, a mai spus Marian Boba.

Despre nominalizarea în top 20 voci de radio, Marian a aflat pe 13 septembrie în timp ce se afla la radio.

Eram în emisie la radio, când am primit e-mailul de la voi, și eram la 13 lea în listă. În aceeași zi chiar vorbeam la radio despre superstiții, si am spus să fim serioși că nu am nicio șansă să câștig. Era sub formă de glumă. Acest premiu nu o să schimbe foarte multe în viața mea, premiul ăsta este mai mult pentru mine, nu e pentru cei care mă ascultă, pentru colegi sau pentru șefi”, mai spune Marian.

În final Marian le transmite un mesaj celor care l-au votat: le mulțumesc foarte mult, dar totuși premiul este al meu.

Fotoreporter: Ilinca Petre