Breaking news

Marian Boba:”Primele emisii la radio erau groaznice, aveam emoții”

Marian Boba și-a făcut debutul în radio în urmă cu șase ani la Student FM iar de trei ani de zile, face parte din echipa KISS FM.

Pasionat de radio încă din timpul liceului, Marian Boba a început să își clădească visul în anul 2005, la un post de radio studențesc. La Student FM a învățat ce înseamnă radio și a simțit pe pielea lui emoțiile unei transmisii live în eter.

În 2005, am auzit despre apariția unui nou post de radio, unul studențesc. M-am interesat, am trimis e-mail în care mi-am arătat interesul pentru a lucra la radio. M-au chemat pentru o probă…și așa am debutat în radio. La acea probă a fost pentru prima oară când am avut un microfon în față și nu știam absolut nimic despre cum se face radio”, a declarat Marian Boba.

A rămas la Student FM până în iunie 2008, iar o lună mai târziu a făcut pasul către un radio național, un mediu profesionst unde putea să se desfășoare așa cum își dorea. Legat de primele emisii la radio, Marian spune că erau groaznice, seci și asta din cauza emoțiilor.

Primele emisii la radio, mi le amintesc, erau groaznice, aveam emoții. Îmi scriam intervențiile pe hârtie, însă erau seci. Și asta până când, mi-am spus într-o zi: Îți place asta? De ce nu te bucuri? Și de atunci am încercat să mă bucur de fiecare clipă petrecută „în aer”. Atunci când faci radio trebuie să te simți tu bine. Dacă tu te simți bine și starea pe care o transmiți place și altora, e perfect, e ideal”, povestește cu burucie Marian Boba.

În cei trei ani de Kiss FM, Marian a prezentat emisiuni pe mai toate intervalele orare, dar cel mai bine s-a simțit la emisiunea realizată în intervalul 10-13.

La Kiss am prezentat emisiuni pe toate intervalele orale. În primul an am făcut 10-13,  intervalul în care m-am simțit foarte bine. Apoi am făcut 13-16, iar timp de un an am făcut Kiss by Kiss de week-end. Era un program de dedicatii în week-end.  Și tot atunci m-am alăturat Partydului Kiss FM iar de anul trecut din septembrie am început Kiss in The Night  de luni până joi la ora 22.00. Emisiune care într-un an a ajuns să fie cea mai ascultată emisiune noctură de radio din România”, a mai declarat Marian Boba.

Dacă ar avea ocazia, Marian ar dori să realizeze un talk-show radiofonic.

Mi-ar plăcea să fac un show de noapte, un talk-show, însă nu se mai ascultă așa ceva la noi. Publicul nu mai are răbdare, vorba multă îl plictisește. Dacă îți poți comprima ideile în 30 de secunde e perfect, dacă nu, l-ai pierdut. Și nu doar la noi se întâmplă asta”, conchide Marian Boba.

În luna septembrie 2011, Marian Boba a fost desemnat ”Cea mai bună voce de radio din România”.