Breaking news

Maria Sharapova a învins-o pe Bouchard și s-a calificat în semifinale la Australian Open

Maria Sharapova, a doua favorită la Australian Open 2015, s-a impus marți în două seturi, în sferturi de finală, reușind să o învingă fără probleme pe canadianca Eugenie Bouchard. Rusoaica se califică pentru a șaptea oară în semifinale la Australian Open.

maria sharapova - australian open 2015Maria Sharapova este la doi pași de a redeveni numărul unu mondial în tenisul feminin. Rusoaica, s-a impus marți, în două seturi, scor 6-3, 6-2, în fața lui Eugenie Bouchard.

Rusoaica și-a adjudecat victoria după o oră și 5 minute de joc cu canadianca. Astfel că pentru a șaptea oară, Sharapova este în semifinale la Australian Open unde va juca cu compatrioata sa Ekaterina Makarova care a eliminat-o în mod surprinzător pe Simona Halep.

La final de meci, Maria Sharapova a declarat că se aștepta ca Simona Halep să câștige sfertul de finală cu Makarova, precizând că este dificil pentru ea să joace cu o rusoaică.

Însă, Maria pare de departe mare favorită în semifinală, întrucât a jucat de cinci ori cu Makarova și de fiecare dată a învins-o.

Dacă Serena Williams nu ajunge în finală, Maria Sharapova va urca pe primul loc mondial de lunea viitoare, doar dacă se va califica în finala de la Australian Open 2015.