Breaking news

Maria Mocioiu a ajuns la 77 de ani să cânte operă la audițiile X Factor România

În ciuda vârstei, Maria Mocioiu s-a riscat să cânte pe scena X Factor România, un stil de muzică nu prea popular și comercial, sperând că va convinge jurații să o voteze.

Maria Mocioiu - brenciu - x factorAproape 5000 de concurenţi s-au înscris la audiţiile celui de-al patrulea sezon „X Factor”, pregătiţi să dea piept cu noua generaţie de juraţi ai super show-ului şi să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X.

Vârsta sau stilul muzical nu au fost un impediment. De la adolescenţi, la persoane trecute de mult de prima tinereţe, cu toţii şi-au dorit să dea visului lor o scenă, iar unii dintre ei vor rămâne cu siguranţă în inimile juraţilor.

Esti şi cazul doamnei Maria Mocioiu, care la 77 de ani a hotărât să participe la „X Factor” România, după ce de-a lungul vieţii sale a cântat alături de unii dintre cei mai mari cântăreţi ai lumii.

Doamna Maria le-a mărturisit în backstage celor doi prezentatori ai show-ului, Răzvan şi Dani, că a urcat pe scenă alături de Tina Turner, Jose Carreras sau Plácido Domingo şi că a avut onoarea să îi cânte chiar şi lui Papa Wojtyła, „Ave Maria”.

Pentru „X Factor” doamna Maria şi-a ales tot o arie clasică, iar la final, showmanul Brenciu a urcat alături de dumneai pe scenă pentru a interpreta împreună câteva acorduri din „O sole mio”.

„Doamna Mocioiu, fermecătoarea noastră soprană trece dincolo de tipologia de personaj.Ea este o artistă, e şi nebună şi colorată şi talentată. Asta înseamnă <<X Factor>>”, a mărturisit Horia.

Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, în cel mai nou episod „X Factor”, de la 20:30, la Antena 1.

>