Breaking news

Maria Grapini promovează România adevărată cu opt români credibili, consacrați și celebri

Turismul românesc va fi promovat peste tot în lume, prin intermediul a opt personalități românești care s-au făcut remarcate în sport, muzică și cultură. Ministrul Turismului, Maria Grapini vrea ca România să fie promovată prin valori autentice.

ambasadori turism romanescRomânia schimbă strategia de promovare în turism la nivel mondial și scoate la înaintare cele mai cunoscute personalități românești din toate domeniile.

Primii opt români care au acceptat să se implice în promovarea turismului românesc sunt: Ilie Năstase, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Grigore Leşe, Ivan Patzaichin, Ștefan Popa Popas, Iolanda Balaş Soter și Gheorghe Zamfir.

Toți cei opt vor promova pe viață România, primind din partea Ministerului Turismului un pașaport diplomatic onorific și suport pentru a face reclamă bună țării.

Ministrul delegat pentru Turism, Maria Grapini a declarat pentru exclusivNEWS.ro, că: Scopul acestui eveniment este foarte clar, putem cu valori consacrate, recunoscute, credibile, să promovăm România adevărată. România cu produsele turistice, cu produsele pe care le avem. Sunt foarte bucuroasă că aceste personalități au acceptat propunerea mea. Semnăm un contract prin care cele două părți au obligații și drepturi. Noi o să le punem la dispoziție materialele de promovare a României, iar domnii ambasadori, oriunde vor merge în lume vor avea la dispoziție materialele de promovare a României, pe produsele din strategia noastră. Ținta noastră este ca prin acest proiect să creștem indicatorul relevant pentru turism, adică numărul de turiști care vin în România.

Toți cei opt Ambasadori ai Turismului s-au implicat în acest proiect în mod benevol, fără să primească vreo remunerație financiară.

Urmează ca și Nadia Comăneci, Angela Gheorghiu și alți români celebri peste hotare și în țară, să fie numiți Ambasadori ai Turismului Românesc.