Breaking news

Maria Buză și Mircea, fratele Alinei Eremia vin la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Explozie de energie, ritmuri și bună dispoziție sâmbătă, 21 februarie, la “Te cunosc de undeva!”, pe cea mai surprinzătoare scenă din România.

maria buza si cezar ouatuDaniel Iordăchioae va cânta pentru prima oară în travesti. Cu bucle lungi și blonde, bluză vaporoasă și tocuri de 10 cm, Daniel Iordăchioae va fi, pentru câteva ore, Celine Dion.

Oana Sîrbu va întruchipa o artistă cu un șarm special, Marina Voica, iar Alina Eremia va fi energicul interpret de muzica populară Benone Sinulescu.

Surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi se vor transforma în colegii lor Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru, pe când aceștia din urmă îi vor imita pe Smiley și Uzzi. Lidia Buble va intra în pielea Rihannei, artista ei preferată, Liviu Vârciu va cânta “Just a gigolo”, transformat în multicolorul David Lee Roth, iar Cezar Ouatu va deveni Mark Knopfler, solistul trupei Dire Straits.

Maria Buză va veni sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, pentru unul dintre momentele extraconcurs – Jackpot. În gala de sâmbătă, la Jackpot, Cezar Ouatu se va transforma în Maria Buză și va cânta alături de aceasta o melodie din repertoriul artistei.

Un alt moment extraconcurs, în premieră în acest sezon, este Portret de familie, în cadrul căruia concurenții vor cânta alături de cineva drag, foarte apropiat. Sâmbătă, Alina Eremia va apărea pe scenă alături de fratele ei mai mic, Mircea. Cei doi se vor transforma în Mary J.Blige și Bono, solistul trupei U2, și vor cânta piesa “One”.

Ce situații neprevăzute apar în cadrul show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 21 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție spectaculoasă a show-ului “Te cunosc de undeva!”

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>