Breaking news

Maria Buză îi ia locul Alinei Pușcaș, la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Maria Buză ajunge prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1, întrucât Alina Pușcaș se pregătește să devină mămică.

maria buza - cosmin selesiPentru că Alina Pușcaș lipsește motivat, întrucât băiețelul ei nou-născut nu a lăsat-o să plece de acasă, Maria Buză va prezenta alături de Cosmin Seleși cea de-a șasea ediție a transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

“M-am rugat să se întâmple o minune, să mai vin o dată la “Te cunosc de undeva!”. Norocul meu a fost că a rămas Alina însărcinată…”, a spus Maria.

Artista va reveni sâmbătă pe scena transforming-show-ului pe care l-a și câștigat în cel de-al șaselea sezon,  nu doar ca să-l prezinte, ci și să susțină un moment artistic alături de fiul ei, Andrei.

Cum se va descurca Maria Buză în rolul de prezentatoare a acestui show și ce urări îi va face ea proaspetei mămici Alina Pușcaș, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

cosmin selesi - maria buza

loading...