Breaking news

Maria Buzã i-a încântat pe concurenţii Top Chef în Piaţa Obor

Cea de-a opta ediţie Top Chef, transmisã seara trecutã, de la 22:30, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţã atât în rândul publicului din mediul urban, cât şi la nivelul targetului 18+ urban.

maria buzaPentru cea de-a opta ediţie Top Chef, echipa a ales ca locaţie Piaţa Obor – cea mai frumoasã piaţã din capitalã, cu fructe şi legume proaspete, iar provocãrile au fost pe mãsurã: au trebuit sã facã rost gratis de fructe şi legume sau sã facã un preparat de tip fast food pe care sã îl vândã mai apoi în piaţã, în doar 3 minute! Iar pentru ca tensiunea sã fie şi mai mare, în timpul celorlalte probe, concurenţii din cele douã echipe au fost de mai multe ori schimbaţi între ei.

În tot acest timp atmosfera a fost întreţinutã de Maria Buzã şi taraful ei, iar unii dintre concurenţii, ba chiar şi juraţii au profitat şi au încins jocul printre tarabe.

Tot asearã, a fost luatã o decizie fãrã precedent: în urma voturilor colegilor, doi dintre concurenţi au fost trimişi direct acasã: Maria Ungureanu şi Mihaiţã Ioniţã, aţi fost votaţi de colegi ca fiind cei mai slabi la proba anterioarã. Noi, juriul, vã respectãm şi vã apreciem, vrem sã vã felicitãm cã aţi ajuns pânã în aceastã etapã a competiţiei, nivelul va creşte de acum, bãtãlia se va înteţi aşa cum nu vã puteţi imagina, dacã nu aţi reuşit sã faceţi faţã exigenţelor colegilor vostri, cum credeţi cã veţi face faţã mai departe?!

La duel au ajuns Nico Lontras şi Adrian Iuriciuc, ultimul dintre ei pãrãsind asearã competiţia Top Chef. Pe mai departe, 10 concurenţi luptã mai aprig ca niciodatã pentru câştigarea titlului de Top Chef al României, dar şi al marelui premiu de 50.000 de euro.

Un rating de 3.6% şi o cotã de piaţã de 10.3 % au clasat Top Chef pe locul întâi în clasamentul audienţelor, fiind urmat de Pro Tv cu un rating de 3.3% şi o cotã de piaţã de 9.3% şi Kanal D cu un rating de 2.4% şi 6.9% cotã de piaţã, la nivelul publicului din mediul urban.

Şi pe segmentul 18+ urban, Antena 1 a ocupat prima poziţie în clasament, fiind urmatã de Pro Tv şi Kanal D. În minutul de aur, la 23:10, peste o jumãtate de milion de telespectatori din mediul urban urmãreau Top Chef, aproape dublu faţã de cei care urmãreau atunci filmul de la Pro TV.

 

>