Breaking news

Maria Buză a câștigat ediția Gold a show-ului Te cunosc de undeva

loading...

Maria Buză a câștigat sâmbătă seară, ediția Gold a show-ului Te cunosc de undeva difuzat de Antena 1. Actrița i-a învins în finală pe Jorge, Lora, Pepe și Rona Hartner.

maria buza - ioana radu - te cunosc de undevaDupă 14 săptămâni de show total, primii cinci concurenți din clasamentul general s-au luptat sâmbătă pentru marele premiu al sezonului.

Ediția cu numărul șase a show-ului Te cunosc de undeva, cea Gold, a cărei finală a avut 5 și nu 4 finaliști, a fost adjudecată de Maria Buză.

I-a adus pe scenă, printre alţii, pe Anna Vissi, Elena Cârstea, Nelu Vlad, Irina Loghin sau Gene Kelly, dar marele trofeu l-a câştigat graţie Ioanei Radu.

Actrița a interpretat-o magistral pe Ioana Radu, și a cântat demențial piesa ”Dealu-i deal și valea-i vale”, împreună cu Nelu Ploieșteanu.

“Nu există rol pe care să-l faci şi care să nu transmită emoţie pură. Îţi mulţumesc din suflet pentru toate momentele realizate aici”, a spus juratul Andrei Aradits.

În Marea Finală, Jorge s-a transformat în Matilda Pascal Cojocărița, Lora în Romica Puceanu, Pepe în Gică Petrescu, Maria Buză – Ioana Radu, iar Rona Hartner – Loredana.

Rona Hartner s-a transformat în Loredana și a cântat alături de Ovidiu Lipan Țăndărică, piesa “Sanie cu zurgălăi”.

Lora, deghizată în inegalabila Romica Puceanu, a cântat alături de Catanga, cântecul “Răpirea din Serai”.

Jorge, care a fost Matilda Pascal Cojocărița, a cântat alături de Mirela Vaida Boureanu, piesa „În noaptea asta, toată lumea e a mea”.

De asemenea, Lora, care o va imita pe inegalabila Romica Puceanu, va cânta pentru prima oară muzică de petrecere cu un taraf live.

Gică Petrescu şi Maria Cârneci au realizat un moment extraordinar în marea finală a super show-ului Te cunosc de Undeva, cu melodia de petrecere!

În timp ce ceilalți trei concurenți care nu au evoluat în finală, Ristei, Anda și CRBl, au cântat cu trei membrii ai juriului. CRBL cu Ozana, Anda cu Temișan iar Ristei cu Andreea Bălan.

Câștigătorul a fost ales în urma voturilor acordate de cei patru jurați, plus cei trei concurenți nefinaliști. În urma voturilor, clasamentul a fost următorul: Maria Buză, Pepe, Jorge și Rona la egalitate și Lora pe locul cinci.

Jorge, singurul dintre cei cinci finaliști care a interpretat un rol în travesti, a fost desemnat Miss “Te cunosc de undeva!”, iar panglica i-a fost înmânată de Pepe, transformat, la rându-i, în maestrul Gică Petrescu.

Jorge a câștigat și trofeul pentru cea mai bună transformare a sezonului, în Elena Gheorghe!

“Am fost surprinsă, bineînțeles, pentru că nu mă așteptam să câștig. Cu atât mai mult, cu cât știam că oricare dintre ceilalți merită premiul. Am mai spus-o, acest sezon a fost unul în care am încercat fiecare dintre noi să ne întrecem pe sine, nu între noi! Faptul că am câștigat eu, îmi pare o povară a fericirii! Experiența emisiunii “Te cunosc de undeva!” este un capitol frumos din viața mea. Nu credeam, atunci când am înregistrat prima ediție din primul sezon, că această emisiune va fi una dintre cele mai apreciate emisiuni de divertisment. Apropo, eu am câștigat prima ediție a primului sezon și ultima ediție a acestui sezon”, a declarat castigatoarea Maria Buză.

Despre colegii ei din acest sezon de aur, Maria are doar vorbe frumoase: Nu mă voi compara niciodată cu “frumusețea” lui Jorge și bijuteriile personajelor lui, cu exuberanța lui Pepe, cu energia debordantă a Ronei, cu vocea unică a Lorei, cu histrionismul Andei, cu imaginația și forta lui CRBL, și cu profesionalismul lui Ristei.

Marele premiu, un CEC în valoare de 15.000 de euro, oferit de Tymbark, a fost donat de Maria Buză doamnei Marieta Georgescu din București, o mamă a trei copii care este nevoită să stea în frig, deoarece casa părăsită în care locuia este gata să se dărâme. Aceasta familie are mare nevoie de orice ajutor – de la hrană, haine, un cămin la îngrijire medicală. Cazul lor este susținut de Fundația Mereu Aproape.

maria buza - te cunosc de undeva 2014

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>