Breaking news

Maria Băsescu divorțează de Traian din cauza Elenei Udrea

Maria Băsescu, Prima Doamnă a României își caută de zor avocat ca să bage divorț de infidelul Traian Băsescu. Sătulă de Udrea până peste cap, Maria Băsescu vrea să nu mai stea în calea fericirii lui Traian și Elena.

elena udrea - maria si traian basescuSite-ul cotidianul.ro scrie că Maria Băsescu vrea să divorțeze de Traian Băsescu și că în acest sens își caută un avocat care să pregătească actele.

Maria Băsescu pare să calce pe urmele Elenei Udrea și să devină femeie liberă, mai ales că din 22 decembrie nu o să mai fie Prima Doamnă a României.

Nu ştim sigur ce i-a împins pe Elena Udrea şi Dorin Cocoş să divorţeze. Putem bănui câte ceva. Sfârşitul sentimentelor, alte poveşti de dragoste sau împărţirea averii pentru a scăpa de eventuale cercetări ale DNA!? Cam aceeaşi neclaritate pluteşte şi în apropiatul divorţ al lui Traian Băsescu de Maria Băsescu. Surse diferite şi credibile dau ca sigur acelaşi lucru şi în cazul preşedintelui României. Ele susţin că Prima Doamnă a României îşi caută de zor avocaţi pentru un divorţ. Dincolo de mici ieşiri protocolare şi aparenţe golite de sens, între cei doi soţi n-ar mai exista nici un fel de relaţie. În plus, familia preşedintelui este împărţită între ”mama” şi ”tata”. Una dintre fete este de partea lui Traian Băsescu, cealaltă este de partea mamei şi duce un război surd cu Elena Udrea. Situaţia tensionată se traduce şi într-un conflict mocnit între Elena Băsescu şi Ioana Băsescu. Elena Băsescu este disperată să aibă şi un băiat, fapt pentru care a plecat în SUA, unde a încercat o fertilizare in vitro, cu sex predeterminat pentru făt”, scrie cotidianul.ro.

Elena Udrea a divorțat de Dorin Cocoș în iunie 2013, după zece ani de căsnicie. Băsescu a mărturisit în septembrie la B1 TV că de zece ani de zile o protejează pe Elena Udrea pentru că este cinstită și nu minte.

>