Breaking news

Margherita și Viorica din Clejani se transformă în Irina Loghin și Fuego

loading...

Gala starurilor din toate timpurile continuă sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu noi personaje de top și surprize trăsnite.

viroica - margherita - irina loghin - fuegoMargherita și Viorica din Clejani vor fi, de această data, Irina Loghin și Fuego și vor avea parte de o surpriză de proporții: alături de ele, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, vor urca Irina Loghin și Fuego… în carne și oase. Cum vor aprecia aceștia felul în care au fost imitați de Margherita și Viorica, telespectatorii vor afla sâmbătă seara.

Tot atunci, pentru prima oară în acest sezon al show-ului, Șerban Copoț va îmbrăca o rochie și va încălța pantofii cu toc, ca să se transforme în Corina Chiriac.

Carmen Simionescu o va imita pe minunata Kylie Minogue, iar  Cezar Ouatu se va întoarce în timp, ca să-l întruchipeze pe Little Richard, un titan al muzicii anilor ’50.

Andreea Antonescu va fi o cântăreață foarte șic, Caro Emerald, Tania Popa va trebui să-și învingă frica și, sigură pe ea, să urce pe scena de la “Te cunosc de undeva!” ca să-l imite pe Florin Piersic, iar Nadir va cânta în limba arabă, transformat în Amr Diab.

Adrian Enache o va întruchipa pe buna sa prietenă, Monica Anghel, iar Florin Ristei va deveni, pentru o seară, incredibila  Tina Turner.

Care dintre ei va reuși cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

te cunosc de undeva

loading...