Breaking news

Margherita de la Clejani și Cezar Ouatu caută cele mai frumoase fete din Crișana, la “Ie, Românie”

loading...

Caravana “Ie, Românie”, condusă de Mircea Radu, ajunge vineri, 20 aprilie, de la ora 20.00, în Crișana, regiunea cu cele mai lungi și mai adânci peșteri, paradisul apelor termale, locul bogat în castele și vestigii istorice, dar și zona în care se împletesc armonios tradițiile populare ale românilor, maghiarilor, germanilor și sârbilor. Cu această ediție, caravana „Ie, Românie” își va încheia misiunea de redescoperire a frumuseții satului românesc.

Așadar, vineri, la Antena 1, satele bihorene Dobrești, Pomezeu și Roșia vor fi bătute cu piciorul de alte două vedete, o interpretă de muzică lăutărească dintr-o familie cu tradiție, Margherita de la Clejani, și un cântăreț școlit la Conservator, Cezar Ouatu. Amândoi vor încerca să descopere cele mai mândre fete de la sat și cei mai talentați localnici din această frumoasă regiune istorică.

Cezar îmi este prieten, ne știm de foarte mult timp. Este un băiat extraordinar, cu un caracter foarte frumos. La „Ie, Românie”, cu siguranță mă voi distra. Eu nu sunt așa de mofturoasă și, chiar dacă-i frig afară, o să fac față”, spune Margherita.

Marga este o fată cu foarte mult umor, extrem de onestă în prietenie și foarte muncitoare. De câte ori ne întâlnim, ne distrăm foarte mult împreună. Așa se va întâmpla și de data asta. Pentru mine, “Ie, Românie” nu înseamnă doar posibilitatea de a descoperi fete frumoase, ci și  întoarcerea la origini. Iar Crișana este o zonă foarte frumoasă, cu oameni îmbujorați, sănătoși, onești, sinceri și curați, și la propriu, și la figurat. Mă bucur că am ajuns în această regiune pe care, recunosc, nu o știam”, adaugă Cezar.

După ce vor găsi cele mai frumoase fete din zonă și cei mai talentați oameni ai locului, Cezar Ouatu și Margherita de la Clejani vor trebui să-i convingă să urce pe scena de la “Ie, Românie”, unde vor apărea în fața unui juriu format din Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși. Juriul venit special de la București va avea misiunea de a alege cea mai frumoasă fată din Crișana și cel mai talentat localnic.

Cine vor fi aceștia, telespectatorii Antenei 1 vor afla vineri, 20 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu.

loading...