Breaking news

Marele premiu al Selecţiei Naţionale Eurovision 2011 este un autoturism BMW Seria 3

Compozitorul melodiei care va reprezenta România la Eurovision în 2011   (Germania) va câştiga un autoturism BMW Seria 3, în cadrul Selecţiei Naţionale difuzate de TVR, în noaptea de  Revelion.

bmwPremiul este  oferit în urma unui parteneriat încheiat recent între Televiziunea   Română şi Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est.

Câştigătorul va fi desemnat în urma unui sistem de votare complex, ce oferă ponderi de jurizare egale juriului şi telespectatorilor TVR.

Este pentru a doua oară consecutiv când, pentru a recompensa talentul compozitorilor români înscrişi în cursa Eurovision, organizatorii oferă un autoturism drept premiu celui care câştigă Selecţia Naţională.

Prima fază a competiţiei Eurovision 2011 în România a început în urmă cu aproape trei săptămâni, când TVR a dat startul înscrierilor. Data limită până la care compozitorii mai pot intra în concurs este 5 noiembrie. Preselecţia pieselor va avea loc în zilele de 9-10 noiembrie, iar Selecţia Naţională va fi transmisă în direct, pe TVR 1 şi TVR Internaţional, în noaptea de Revelion.

Faza internaţională va avea loc la Dusseldorf, în Germania, în zilele de 10 şi 12 mai (semifinale) şi 14 mai (finala).