Breaking news

Marco Mengoni a cântat precum o cizmă în finala Eurovision 2013

Din cauza emoțiilor foarte mari, Marco Mengoni, reprezentantul Italiei la Eurovision, a cântat execrabil piesa „L’Essenziale“, în finala de sâmbătă seară.

Marco MengoniMarco Mengoni a sfeclit-o sâmbătă seară în finala Eurovision 2013. Din cauza emoțiilor forte mari, tânărul și talentatul cântăreț din Italia, nu a mai reușit să își țină sub control vocea.

Emoțiile au fost devastatoare pentru Marco Mengoni care s-a chinuit să cânte piesa, cu o voce tremurândă și schimonosindu-se pe alocuri să atingă notele muzicale și să emită sunetul pe gură.

Îmbrăcat într-un costum în pur stil italian și cu freză de anii 50, Marco Mengoni a fost aruncat de unul singur pe scena Eurovision din Malmo, ca să interpreteze piesa „L’Essenziale“ cu care a câștigat în acest an San Remo.

O piesă de altfel impecabilă, care putea să adune multe puncte la Eurovision. Dacă la San Remo, Marco a cântat impecabil, în finala Eurovision, italianul s-a pierdut cu vocea. Semn că presiunea concursului și importanța acestuia și-a spus cuvântul.

Cu toate aceste stângăcii în interpretare, Marco Mengoni a acumulat 126 de puncte sâmbătă seară și s-a clasat pe locul 7 în finala Eurovision 2013.

>