Breaking news

Marcel Prodan, bătăușul Alexandrei Stan, a scăpat de pușcărie pentru că artista nu a depus plângere

Impresarul Marcel Prodan poate răsufla ușurat, a scăpat de închisoare pentru bătaia dată Alexandrei Stan. Și asta pentru că artista nu a depus plângere împotriva lui în termen de 60 de zile de la producerea incidentului.

alexandra stan - prodanȘi bătută și cu banii luați. Așa a rămas Alexandra Stan, după colaborarea cu Marcel Prodan. Impresarul poate să răsufle ușurat acum, întrucât de la bătaia aplicată artistei au trecut 60 de zile, timp în care Alexandra nu s-a deranjat să depună la poliție o plângere pentru agresiune.

Astfel că nu s-a demarat niciun fel de anchetă pentru vătămare corporală gravă și nici nu se mai poate acest lucru, întrucât au expirat cele 60 de zile legale în care se putea înregistra o plângere împotriva lui Marcel Prodan.

Este greu de înțeles de ce Alexandra Stan, care a ajuns la spital, mai mult moartă decât vie, nu a depus o plângere la poliție pentru vătămare corporală.

Deși Marcel Prodan i-a aplicat o bătaie soră cu moartea, fapt pentru care Alexandra a stat internată la Spitalul din Medgidia timp de cinci zile, artista nu și-a scos nici măcar certificat medico-legal.

De unde putem înțelege că intenționat a tras de timp ca să îl scape pe iubitul impresar de pușcărie. Oare așa de mare să fie iubirea Alexandrei pentru Marcel Prodan, sau prostia artistei?

Alexandra Stan a fost bătută de Marcel Prodan pe 15 iunie 2013 și a fost scăpată din mâna impresarului de o echipă de poliție.

Comportamentul Alexandrei este cu atât mai bizar cu cât aceasta a povestit pe la toate televiziunile cum a încasat pumni și picioare de la Marcel Prodan și preciza atunci că își va scoate certificat medico-legal și că va face tot ce-i stă în putință ca acesta să nu scape nepedepsit.

Impresarul Marcel Prodan este cercetat acum doar pentru şantaj într-un dosar care a fost preluat de DNA. Însă nu trebuie să își facă mari griji pentru asta întrucât nu este nimic clar în plângerea formulată de Alexandra Stan. Artista reclamă că impresarul nu i-ar fi dat suma de 40.000 de euro ce i se cuvenea din concertele susținute internațional în 2013.

>