Breaking news

Maratonul Cărucioarelor pentru tătici la Baby Boom Show

loading...

Baby Boom Show, Primul Târg Internaţional din România pentru copii cu vârsta între 0-5 ani şi viitoare mămici, îşi deschide porţile pentru public joi, 14 aprilie.

Maratonul carucioarelorTimp de patru zile, până duminică, 17 aprilie, la Romaero Băneasa, în cadrul a două pavilioane spaţioase, peste 120 de companii din România şi de peste hotare, îşi expun produsele şi serviciile, ofertele speciale şi discounturi semnificative, pentru miile de vizitatori.

La Baby Boom Show, publicul va găsi articole vestimentare pentru copii cu vârsta între 0 şi 5 ani şi pentru viitoarele mămici, jocuri şi jucarii, cărucioare, trusouri pentru nou-născuţi, scaune auto pentru bebeluşi, mobilă şi accesorii pentru camera copilului, dulciuri dar şi servicii recoltare celule stem la naştere.

La Baby Boom Show, atât copiii, cât şi actualii sau viitorii părinţi sunt răsfăţaţi cu premii de peste 15.000 de euro, prin tombole şi concursuri.

Astfel, una dintre atracţiile târgului este Maratonul Cărucioarelor. Vineri şi sâmbătă, tăticii se pot înscrie la Maratonul Cărucioarelor, o competiţie haioasă care se va desfăşura în cadrul pavilionului Romaero Băneasa.

Aflaţi la cârma cărucioarelor puse la dispoziţie de organizatori, vor parcurge în grabă un traseu prestabilit, urmând ca primul ajuns la destinaţie să câştige un cărucior modern DHS Baby. Atmosfera va fi animată de soţiile sau iubitele lor care vor face galerie şi îi vor susţine pe toată durata competiţiei.

Baby Boom Show va pune accent şi pe sănătatea copiilor astfel că viitoarele mămici au ocazia să câştige kituri complete pentru recoltarea de celule stem la naştere, prin participarea la diverse tombole.

Timp de patru zile vor fi organizate mai multe tombole şi concursuri, cu premii de peste 15.000 de euro: Super Tombola Chicco, Super Tombola Biogenis, Tombola Gravidei, Tombola Bebeluşului, Maratonul Cărucioarelor, Arbaleta pentru tătici, Concurs Puzzle, Ziua Cord Blood Center, Tombola Edu Class.

Nu în ultimul rând, la Baby Boom Show,  distracţia este la ea acasă. Micuţii se vor juca alături de personaje de poveste, vor asista la scenete de teatru, se vor bucura de spaţiile de joacă si vor putea participa la concursuri haioase cu premii consistente.

loading...