Breaking news

Maraton internaţional pentru ajutorul copiilor din Autism Voice

Ultra Race Romania Lockdown, maratonul de 70 de kilometri care aduce speranţă pentru copii cu autism.

Pe 9 mai, timp de şase zile, se va desfăşura maratonul de 70 de kilometri, cu participanţi din 32 de ţări. Evenimentul are un scop caritabil: copiii cu autism au nevoie de terapie, acum mai mult decât oricând.

“Nimeni nu știe exact ce ne aduce ziua de mâine. Câteodată, planurile noastre devin realitate, câteodată, nu. Dar acest lucru nu înseamnă că nu ne facem planuri, că nu sperăm, nu visăm și nu facem pași concreți pentru a ne atinge obiectivele. În cazul copiilor cu autism însă, destinația este necunoscută, iar rolul nostru, al celor care îi așteptăm zi de zi în sălile de terapie, este să le modelam drumul și să dărâmam împreună cât mai multe obstacole în drumul pe care îl parcurgem împreună”, a declarat Anca Dumitrescu, președinte Autism Voice

Cursa are 6 etape care trebuiesc completate în 6 zile după cum uremaza:

9 MAI – STAGE 1 – 10 km

10 MAI – STAGE 2 – 12 km

11 MAI – STAGE 3 – 11 km

12 MAI – STAGE 4 – 20 km

13 MAI – STAGE 5 – 9 km

14 MAI – STAGE 6 – 8 km

După fiecare etapă, tot ce trebuie să faceți este să încarcați pe site-ul cursei evidență kilometrilor alergați.

Top 3 alergători, categoria feminin și masculin vor fi premiați cu wildcarduri și reduceri semnificative la Ultra Race Romania-Where Legends Meet (https://ultraraceromania.ro), unicul multi stage, survival race din UE, care va avea loc în munții Buzaului, pe 10 august 2020.

Oricât de dificilă ar fi, o cursă are mereu finish line. Cursa unui copil cu autism însă, nu se încheie niciodată. Fii parte din această aventură. Dă un sens kilometrilor tăi.

Link-ul unde poate fi gasita cursa in romana: https://autismvoice.ro/ultra-race-romania-lockdown/
Link-ul unde poate fi gasita cursa in engleza: https://ultraraceromania.ro/urrl/#page-content
>