Breaking news

Maramureș, plai de legendă, sâmbătă la Roventura de la Kanal D

Mereu animați de iubirea de țară, cuprinși de spiritul Zilei Naționale a României, “ROventura” ne invită să urmărim, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, o ediție a emisiunii încărcată de o atmosferă magică, de sărbătoare.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne vom bucura așa cum se cuvine de cele mai frumoase povești din Maramureș. Călătoria roventurienilor va fi una despre descoperirea unor locuri de basm, prin intermediul unor oameni de poveste. Se spune că dacă pui mai mult suflet în ceea ce faci, Dumnezeu îți dă un suflet mai mare pentru a avea de unde dărui, iar Daniel Leș, pe care îl vom cunoaște prin intermediul “ROventura”, dăruiește câte o fărâmă din sufletul lui și-al Maramureșului. Olăritul este pasiunea sa, o formă de terapie, prin care parcă ar plamădi pâine din “aluatul” proaspăt frământat.

O lume nouă pentru unii, dar cu rădăcini adânci, ni se dezvăluie, în continuare, în minunata călătorie “ROventura”. Cu inimile pline de frumos, ne continuăm călătoria prin bătrânul Maramureș și ajungem la Baia Mare, unde ne continuăm periplul prin leagănul de veche civilizație al Maramureșului, recunoscut pentru tradițiile și meșteșugurile sale.

Acesta este Maramureșul, un loc magic, cu parfum de veșnicie, pe care emisiunea de călătorii “ROventura” ne invită să îl vizităm sâmbătă, de la ora 15:00, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

>