Breaking news

Manuel Dinculescu, tribut pentru Lady Gaga la Romanian Music Awards 2012

loading...

Manuel Dinculescu, unul dintre cei trei prezentatori ai matinalului de la Radio 21 alături de DJ Andi şi Anca Maco, a prezentat covorul roşu la Romanian Music Awards împreună cu Ela Voineag. Evenimentul a avut loc pe 8 iunie, la Craiova, şi a fost organizat de Music Channel şi Radio 21.

Aşa cum le-a promis ascultătorilor, Manuel a fost o prezentă excentrică pe covorul roşu, fiind îmbrăcat într-un costum extravagant, care aduce aminte de celebra Lady Gaga.

Purtând o ţinută Andra Andreescu formată din geacă metalizată, tricou negru cu ace de siguranţă, pantaloni de piele şi botine, Manuel Dinculescu a dorit să îi aducă un tribut artistei care va concerta în România pe 14 august, pe Arena Naţională: “La un eveniment de o asemenea amploare nu putea lipsi Lady Gaga, aşa că m-am gândit să îi aduc un tribut chiar aici, mai ales că o vom vedea cu toţii în România în luna august.”, spune DJ-ul Radio 21.

În ceea ce priveşte miile de oameni care au venit să vadă super spectacolul din Piaţa Mihai Viteazul din Craiova, Dinculescu se declară încântat : “Organizarea Romanian Music Awards la Craiova a fost o decizie foarte bună. Publicul este frumos, ştie să se distreze şi să trăiască fiecare moment artistic. Aşa că îi aşteptăm pe cei care au venit la RMA să apară şi la Liberty Parade, pe 28 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Le promit că vor avea parte de cel puţin aceeaşi porţie de distracţie!”.

Manuel Dinculescu a urcat şi pe scena de la Romanian Music Awards alături de colegul de matinal, DJ Andi, pentru a înmâna Premiul Radio 21 trupei Radio Killer, responsabilă pentru super imnul Liberty Parade 2012.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>