Breaking news

Manfrotto lansează KLYP, o nouă aplicație pentru iPhone 4/4s

Conceput special iPhone 4/4s, KLYP este o metodă stilată și funcțională de atașare a unui minitrepied și a unei lumini, pentru a putea realiza fotografii expuse corect dar și filmări luminoase, oferind în același timp o calitate mai bună apelurilor video.

KLYP este oferit în mai multe kituri: primul este format din carcasa cu două adaptoare pentru atașarea trepiedului și a lumnii. În timp ce al doilea este format din carcasă cu panoul Manfrotto ML240 LED.  Al treilea include carcasa cu lumină ML240 și minitrepiedul Manfrotto Pocket.

Ultimele doua kituri fiind formate din carcasa, cu posibilitatea înlocuirii panoului de 240 de LED-uri cu un model mai compact, și anume ML120 LED.

Carcasa KLYP, realizată din policarbonat căptușit cu un material plăcut la atingere, poate fi folosită ca o husă pentru iPhone 4/4S, protejându-l la exterior, în timp ce partea interioară previne zgârierea telefonului. Datorită construcției în două părți, se fixează strâns în jurul aparatului, lăsând toate comenzile ușor de accesat.

Când adaptoarele nu sunt atașate, KLYP rămâne netedă, fără denivelări, datorită sistemului conceput și patentat de Manfrotto.

Același sistem permite ca accesoriile să fie atașate în oricare din cele patru punte de prindere pe carcasă, pentru a putea alege modul cel mai potrivit de fotografiere sau filmare, portret sau landscape.

De asemenea, lumina poate fi îndreptată fie spre fața sau spatele telefonului, pentru a lumina ambele camere ale iPhone-ului, pentru aplicațiile video precum FaceTime, skype sau chat.

>