Breaking news

Manechinul Mirela Chirilă „atacată” de porumbei de Sf. Valentin

Mirela Chirilă a petrecut ziua îndrăgostiților la Veneția alături de iubitul său Gabriel. Pe lângă multe cadouri, îmbrățișări și șampanie, Mirela a avut parte și de o experiență mai puțin plăcută, fiind ”atacată” de porumbeii din Piața San Marco.

mirela&gabi.jpgMirela a fost răsfățată pe 14 februarie de iubitul ei cu o vacanță de vis în Italia. Și cum Veneția este orașul iubirii, a fost trecut pe lista celor doi îndrăgostiți.

Vacanța pe care iubitul meu, Gabi mi a oferit-o a fost chiar de ziua îndrăgostiților. Am petrecut la Veneția de Sf. Valentin! În principiu noi am mers la Milano să facem câteva cumpărături. Abia cu o zi înainte m-a anunțat că de Sf. Valentin vom petrece cu multă șampanie la Venetia! Ziua, pe 14 februarie am fost și am vizitat Veneția, iar seara am petrecut-o romantic!”, a declarat Mirela Chirilă.

Ajunși în piața San Marco, cei doi îndrăgostiți au fost asaltați de porumbeii prezenți în piață, lucru care a luat-o pe nepregătite pe Mirela.

Piața San Marco este fascinantă și plină de porumbei care așteaptă să le dai ceva de mâncare pentru a ciuguli din mâna ta! Mie îmi era cam frică de ei mai ales când au început să mă ”atace”, a declarat amuzată Mirela.

Orașul îndrăgostiților a cucerit-o definitiv pe Mirela.  Pentru că era frig a ratat plimbarea cu gondola dar promite că va reveni în Veneția împreună cu iubitul  pentru o cină romantică.

”Veneția este un oraș romantic și faimos! Nu ne am plimbat cu gondola pentru că era destul de frig, dar probabil vom merge din nou pentru o plimbare și o cină romantică!”

În capitala modei, Mirela a făcut shopping, s-a fotografiat cu iubitul său și a vizitat Domul din Italia.

La Milano am făcut cumpărături multe, era nebunie și foarte aglomerat în magazine cât și pe străzi! Domul din Italia, care este a doua biserică din Italia este imens. Nici măcar nu am putut prinde biserica  întreagă în poze”, a mai delcarat Mirela.

mirela.porumbei.jpgmirelasigabi.jpgmirela.chirila.jpgdom.italial.jpg