Breaking news

Mândruță și-a pus românii în cap spunând că povestea cu eleva din Cosvasna este o făcătură a naționaliștilor români

Lucian Mândruță se poziționează de partea ungurilor în cazul Sabinei Elena, eleva de la Covasna amenințată cu moartea de un coleg maghiar pentru că a purtat bentiță tricoloră. Mândruță spune că totul este o înscenare a naționaliștilor români.

mandruta scandal sabina elenaLucian Mândruță, fost prezentator al Observatorului Antena 1 și mai nou băgător de seamă la Mediafax, spune că scandalul cu eleva de la liceul din Covasna nu este altceva decât o făcătură a naționaliștilor români!!!!

”Nu știu dacă știți povestea de azi cu fetița din Covasna, amenințată de – vezi Doamne! – unguri. Am un singur comentariu: povestea pute de la distanță a înscenare a naționaliștilor români. Iar cine o crede e liber nu doar să-mi dea unfollow, ci să se uite în oglindă și să-și spună singur în oglindă, ca să nu mă mai deranjez eu: Sucker!”, a scris Mândruță pe pagina sa de Facebook, miercuri 20 martie 2013.

Prin această postare, Mândruță și-a pus românii în cap, fiind taxat dur și făcut praf de cei care au postat comentarii acide, unele greu de reprodus.

Luciane să-ți dau la m..e, dacă era copilul tău în locul acestei fetițe ce morții mătii făceai?”, a scris revoltat Fev ER Alexandru.

Ești un impertinent și un arogant care nu-și spune doar opinia. Dreptul nostru câștigat acum 23 de ani, ci mai mult…instigă la prostia pe care a dezvoltat-o aceea ….să-i spunem..schimbare politică …în media!!! Chiar nu iți este rușine domnule X?”, scrie Racheru Elian.

Să-ți dea Dumnezeu minte, că multă nevoie ai de ea, domnule Mîndruță!”, i-a scris Andrei Ion Rinea.

Și pentru că a văzut că prinde la public ce scrie despre scandalul de la Covasna, Mândruță a mai postat încă un mesaj, tot miercuri, doar ca să toarne și mai mult gaz pe foc, spunând: Cel mai amuzant naționalism: românii care au emigrat îi invită pe ungurii din Transilvania să se ducă la ei acasă! Really?

Și nu s-a oprit aici. Joi a mai postat un mesaj, mai detaliat precizând că o să mai fie provocări anti-maghiare în România, punând asta în seama politicienilor, care în loc de reforme fac scandal interetnic.

”O să mai fie provocări anti-maghiare. O să mai fie. Pentru că oamenii porniți să fure și sufletul din pieptul bietei Românii, cei care ne-au promis marea și râul cu lapte și mierea bio, n-au de fapt ce să ne dea. Înainte să-și dea lor. O să mai fie provocări și ură, pentru că ei nu știu să producă nimic altceva. Pentru că mașina lor de propagandă nu poate inventa decât aceeași mizerie care e deja, stătută, în mintea lor. Să-ți iubești țara, în condițiile astea e greu. Pentru că trebuie să-i iubești și pe cei care te urăsc când nu te lași prostit. De-aia îi chem pe prietenii mei maghiari din Ardeal la dragoste. Împotriva monștrilor, doar înțelegerea ne poate salva. Împotriva celor care inventează acum scandaluri și amenințări, doar comunicarea ne poate înălța.”Imi iubesc țara” nu înseamnă “îi urăsc pe cei cu care o împart”! Trebuie să alegem: cine merită ura? Maghiarii care vor să fie demni și liberi, ca și noi?  Sau hoții care de 20 de ani ne țin legați, în vreme ce ne iau portofelul, fluierându-ne în față, în batjocură, imnul național?„, a scris Lucian Mândruță pe contul său de Facebook.

Și această postare a fost taxată dur de alți internauți.

Îmi pare rău..dar ești PRAF..înainte să citesc aceste postări te respectam..Dar nu meriți respectul nimănui.Tu nu trăiești printre ei și îți dai cu părerea aiurea. Uiți și tu și ungurii că trăiți în România, iar istoria ne-a arătat cât s-au luptat strămoșii pentru ca hoții de acum să o vândă bucăți..Nu urăsc pe nimeni dar să nu uite și gunoaiele care vor autonomie și nici tu că trăiești în ROMÂNIA! O țară săracă, cu oamenii și mai săraci intelectual…care cască gura la inepțiile tale..RUȘINE!”, a comentat extrem de revoltată Daniela Ciripoiu.

Toate aceste postări ale lui Mândruță nu face altceva decât să atragă atenția asupra luni, plictisit probabil de faptul că de o bună bucată de vreme a intrat într-un con de umbră.

>