Breaking news

Mandinga și-a lansat videoclipul piesei Zaleilah – VIDEO

Mandinga a lansat cel mai recent videoclip, Zaleilah, joi, 9 februarie 2012, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Lansarea a început la ora 18:00, când presa a fost invitată în Studio 1 – VIP pentru a urmări în avanpremieră videoclipul Zaleilha, iar de la ora 19:00, trupa s-a mutat în foaier, unde a susținut un concert inedit, prin care a oferit un mic preview al noului concept de show, “Club de Mandinga”.

Publicul a fost foarte receptiv și astfel o mare de oameni s-a adunat pentru a asista la acest concert, cât și pentru a vedea în premieră noul videoclip Mandinga.

Videoclipul a fost realizat de Florin Botea, iar scenariul spune povestea unei frumoase fete, interpretate de Elena, solista grupului, care dupa ce găsește un inel misterior într-un club, se trezește într-un cadru fermecător în Dubai, și pleacă în căutarea dragostei.

Filmările s-au desfășurat în locuri surprinzător de frumoase, fie în deșert, fie pe un iaht, dar și cu un elicopter, mașini sport și chiar în cea mai mare clădire din lume, Burj Khalifa, unde s-a filmat și cel mai recent film Mission Impossible cu Tom Cruise.